Nabeschouwing Lierse - AS Eupen (1-3) || Jupiler Pro League Playoffs 2014/2015

Woensdag 20 mei 2015 - 20:30 uur

In de Jupiler Pro League Playoffs 2014/2015 neemt Lierse het woensdag 20 mei 2015 om 20:30 uur in eigen huis op tegen AS Eupen.

Via de Lierse - AS Eupen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lierse - AS Eupen (1-3)

Het Jupiler Pro League Playoffs duel tussen Lierse en AS Eupen is geëindigd in een 1-3 overwinning voor AS Eupen. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 25e minuut dacht AS Eupen op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Bassey. Helaas voor AS Eupen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 38e minuut moest N. Timmermans van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest AS Eupen verder met een speler minder. In de 48e minuut moest Lierse verder met een man minder nadat A. Masika een rode kaart had gekregen. Het lukte AS Eupen in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord. In de 78e minuut scoorde Lierse via E. Velikonja, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 84 minuten spelen wist AS Eupen via S. Asamoah de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 91e minuut scoorde S. Asamoah namens AS Eupen. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Lierse - AS Eupen
1
3
LIVE Lierse - AS Eupen 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lierse - AS Eupen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor G. Jamabo AS Eupen
17' Wissel Lierse Wissel Wamberto voor A. Tahiri Lierse
25' Doelpunt AS Eupen Doelpunt A. Bassey met assist van M. Lallemand AS Eupen
29' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor R. Kenne AS Eupen
38' Rode kaart AS Eupen Rode kaart voor N. Timmermans AS Eupen
38' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor G. Dufour AS Eupen
38' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor S. Asamoah AS Eupen
48' Rode kaart Lierse Rode kaart voor A. Masika Lierse
54' Gele kaart Lierse Gele kaart voor Mohamed Helal Lierse
54' Wissel Lierse Wissel Ahmed Hassan voor A. El Messaoudi Lierse
71' Wissel Lierse Wissel A. Keita voor P. Ngawa Lierse
76' Gele kaart Lierse Gele kaart voor Karim Hafez Lierse
78' Doelpunt Lierse Doelpunt E. Velikonja met assist van Ahmed Hassan Lierse
83' Wissel AS Eupen Wissel S. Babalola voor A. Bassey AS Eupen
84' Doelpunt AS Eupen Doelpunt S. Asamoah met assist van R. Kenne AS Eupen
89' Wissel AS Eupen Wissel A. Wakili voor M. Lallemand AS Eupen
91' Doelpunt AS Eupen Doelpunt S. Asamoah met assist van A. Wakili AS Eupen
90' Gele kaart Lierse Gele kaart voor Zizo Lierse
93' Wissel AS Eupen Wissel D. Mouchamps voor N. Radebe AS Eupen
Video hoogtepunten en samenvatting Lierse - AS Eupen
Opstellingen Lierse - AS Eupen

Voorbeschouwing Lierse - AS Eupen

Lierse en AS Eupen treffen elkaar in de 5e speelronde van de Jupiler Pro League Playoffs van het seizoen 2014/2015.

De vorige ontmoeting tussen Lierse en AS Eupen in de Jupiler Pro League Playoffs vond plaats op 7 mei 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lierse. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Lierse favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl AS Eupen slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.