Nabeschouwing Lommel United - OH Leuven (0-1) || Jupiler Pro League Playoffs 2014/2015

Donderdag 7 mei 2015 - 19:00 uur

In de Jupiler Pro League Playoffs 2014/2015 neemt Lommel United het donderdag 7 mei 2015 om 19:00 uur in eigen huis op tegen OH Leuven. De wedstrijd wordt gespeeld in Soevereinstadion in Lommel.

Via de Lommel United - OH Leuven live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lommel United - OH Leuven (0-1)

Het Jupiler Pro League Playoffs duel tussen Lommel United en OH Leuven is geëindigd in een 0-1 overwinning voor OH Leuven. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 78e minuut dacht OH Leuven op voorsprong te komen via een doelpunt van Y. Brouckaert. Helaas voor OH Leuven werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Lommel United - OH Leuven
LIVE Lommel United - OH Leuven 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lommel United - OH Leuven teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor D. Cools OH Leuven
12' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor K. Debauve Lommel United
54' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor T. Lenaerts Lommel United
56' Wissel Lommel United Wissel J. Gaethofs voor J. Adesanya Lommel United
64' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor R. Reynaud OH Leuven
64' Wissel OH Leuven Wissel J. Kostovski voor G. Rossini OH Leuven
69' Wissel OH Leuven Wissel Y. Brouckaert voor T. Azevedo OH Leuven
76' Wissel Lommel United Wissel O. Bennassar voor W. Scheelen Lommel United
78' Penalty OH Leuven Penalty Y. Brouckaert OH Leuven
82' Wissel Lommel United Wissel L. Schoofs voor K. Debauve Lommel United
90' Wissel OH Leuven Wissel N. Delporte voor Y. Croizet OH Leuven
Video hoogtepunten en samenvatting Lommel United - OH Leuven
Opstellingen Lommel United - OH Leuven

Voorbeschouwing Lommel United - OH Leuven

Lommel United en OH Leuven treffen elkaar in de 1e speelronde van de Jupiler Pro League Playoffs van het seizoen 2014/2015. Beide teams zullen het nieuwe Jupiler Pro League Playoffs seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Lommel United en OH Leuven elkaar treffen in de Jupiler Pro League Playoffs.