Nabeschouwing OH Leuven - Lommel United (3-1) || Jupiler Pro League Playoffs 2014/2015

Woensdag 20 mei 2015 - 20:30 uur

In de Jupiler Pro League Playoffs 2014/2015 neemt OH Leuven het woensdag 20 mei 2015 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Lommel United. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Den Dreef in Heverlee.

Via de OH Leuven - Lommel United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing OH Leuven - Lommel United (3-1)

Het Jupiler Pro League Playoffs duel tussen OH Leuven en Lommel United is geëindigd in een 3-1 overwinning voor OH Leuven. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 7e minuut dacht OH Leuven op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Cerigioni. Helaas voor OH Leuven werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 23e minuut was het OH Leuven dat via G. Rossini dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. R. Reynaud dacht na 26 minuten te scoren voor OH Leuven, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 69e minuut moest Lommel United verder met een man minder, nadat B. Goossens een tweede gele kaart kreeg. Na 87 minuten spelen wist Lommel United via R. Regales de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken OH Leuven - Lommel United
3
1
LIVE OH Leuven - Lommel United 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd OH Leuven - Lommel United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt OH Leuven Doelpunt A. Cerigioni met assist van Y. Croizet OH Leuven
23' Doelpunt OH Leuven Doelpunt G. Rossini met assist van D. Cools OH Leuven
26' Doelpunt OH Leuven Doelpunt R. Reynaud met assist van J. Bostock OH Leuven
26' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor S. Degeling Lommel United
54' Wissel Lommel United Wissel S. Deckers voor L. Trossard Lommel United
58' Wissel OH Leuven Wissel Y. Brouckaert voor A. Cerigioni OH Leuven
61' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor G. Rossini OH Leuven
65' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor B. Goossens Lommel United
65' Wissel OH Leuven Wissel K. Tapoko voor F. Le Postollec OH Leuven
69' Tweede gele kaart Lommel United Tweede gele kaart voor B. Goossens Lommel United
71' Wissel Lommel United Wissel R. Janssen voor J. Adesanya Lommel United
77' Wissel Lommel United Wissel I. Al Kamouchi voor O. Bennassar Lommel United
79' Wissel OH Leuven Wissel K. Van Hoevelen voor G. Rossini OH Leuven
87' Penalty Lommel United Penalty R. Regales Lommel United
87' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor L. Bailly OH Leuven
Video hoogtepunten en samenvatting OH Leuven - Lommel United
Opstellingen OH Leuven - Lommel United

Voorbeschouwing OH Leuven - Lommel United

OH Leuven en Lommel United treffen elkaar in de 5e speelronde van de Jupiler Pro League Playoffs van het seizoen 2014/2015.

De vorige ontmoeting tussen OH Leuven en Lommel United in de Jupiler Pro League Playoffs vond plaats op 7 mei 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor OH Leuven. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is OH Leuven favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Lommel United slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.