Nabeschouwing Crvena Zvezda - Sūduva (3-0) || Champions League

Dinsdag 24 juli 2018 - 20:30 uur

In de Champions League neemt Crvena Zvezda het dinsdag 24 juli 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Sūduva. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Rajko Mitić in Beograd.

Via de Crvena Zvezda - Sūduva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crvena Zvezda - Sūduva (3-0)

Het Champions League duel tussen Crvena Zvezda en Sūduva is onder leiding van scheidsrechter Bastian Dankert geëindigd in een 3-0 overwinning voor Crvena Zvezda. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door L. Ebecilio, waarmee Crvena Zvezda met 1-0 de leiding nam. Crvena Zvezda vergrootte in de 35e minuut de voorsprong nadat het via een goal van N. Radonjić op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 58e minuut volgde een derde treffer van Crvena Zvezda, waarmee N. Radonjić zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Bastian Dankert, waardoor Crvena Zvezda een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Crvena Zvezda - Sūduva
Goals
3
0
Balbezit
65%
35%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
19
2
Schoten op doel
8
0
Aanvallen
124
85
Gevaarlijke aanvallen
70
25
Corners
8
0
Wissels
3
2
LIVE Crvena Zvezda - Sūduva 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crvena Zvezda - Sūduva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
8' Wissel Sūduva Wissel R. Vėževičius voor M. Topcagić Sūduva
23' Doelpunt Crvena Zvezda Doelpunt L. Ebecilio met assist van E. Mohamed Ben Crvena Zvezda 1-0
35' Doelpunt Crvena Zvezda Doelpunt N. Radonjić met assist van N. Milić Crvena Zvezda 2-0
37' Wissel Crvena Zvezda Wissel D. Jovančić voor N. Krstičić Crvena Zvezda
58' Doelpunt Crvena Zvezda Doelpunt N. Radonjić met assist van M. Degenek Crvena Zvezda 3-0
64' Wissel Crvena Zvezda Wissel M. Jevtović voor L. Ebecilio Crvena Zvezda
78' Wissel Crvena Zvezda Wissel M. Gobeljić voor N. Radonjić Crvena Zvezda
80' Wissel Sūduva Wissel V. Gayduchik voor G. Matulevičius Sūduva
88' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor B. Jovičić Crvena Zvezda
Opstellingen Crvena Zvezda - Sūduva
De opstellingen van Crvena Zvezda en Sūduva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Crvena Zvezda gaat aantreden in een 4-3-2-1 formatie en Sūduva zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Formatie 4-3-2-1
Coach Vladan Milojević
Wissels Crvena Zvezda
# Speler Pos.
1 Zoran Popović K
15 Srđan Babić V
77 Marko Gobeljić V
8 Dejan Meleg M
29 Dušan Jovančić M
9 Milan Pavkov A
33 Milan Jevtović A
Voorbeschouwing Crvena Zvezda - Sūduva

Crvena Zvezda en Sūduva spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bastian Dankert en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Crvena Zvezda en Sūduva elkaar treffen in de Champions League.

Resultaat Aantal
Winst Crvena Zvezda 0
Winst Sūduva 0
Gelijkspel 0
Totaal
Tags
Crvena Zvezda - Sūduva Opstelling Crvena Zvezda Opstelling Sūduva Live Crvena Zvezda - Sūduva Live Crvena Zvezda - Sūduva kijken Crvena Zvezda - Sūduva kijken Live Crvena Zvezda - Sūduva stream Crvena Zvezda - Sūduva Fox Sports Nabeschouwing Crvena Zvezda - Sūduva Uitslag Crvena Zvezda - Sūduva Statistieken Crvena Zvezda - Sūduva Champions League 2018/2019 Crvena Zvezda - Sūduva wedden Crvena Zvezda - Sūduva gokken Crvena Zvezda - Sūduva Unibet