Nabeschouwing Kukësi - Qarabağ (0-0) || Champions League

Woensdag 25 juli 2018 - 19:00 uur

In de Champions League neemt Kukësi het woensdag 25 juli 2018 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Qarabağ. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadiumi Loro Boriçi in Shkodër.

Via de Kukësi - Qarabağ live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kukësi - Qarabağ (0-0)

In de Champions League heeft de wedstrijd tussen Kukësi en Qarabağ geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Qarabağ, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Qarabağ kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Ola Hobber Nilsen niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Kukësi - Qarabağ
Balbezit
30%
70%
Schoten totaal
5
7
Schoten op doel
2
4
Aanvallen
38
86
Gevaarlijke aanvallen
20
65
Corners
1
4
Wissels
2
1
LIVE Kukësi - Qarabağ 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kukësi - Qarabağ teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
76' Wissel Kukësi Wissel H. Harba voor S. Plaku Kukësi
89' Wissel Qarabağ Wissel A. Hüseynov voor W. Guerrier Qarabağ
93' Wissel Kukësi Wissel V. Ethemi voor A. Çyrbja Kukësi
Opstellingen Kukësi - Qarabağ
De opstellingen van Kukësi en Qarabağ zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kukësi gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Qarabağ zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 5-3-2
Coach Armando Cungu
Wissels Kukësi
# Speler Pos.
91 Faton Maloku K
5 Ritmir Hoxha V
10 Donjet Shkodra M
27 Valon Ethemi M
28 Haris Harba M
21 Vesel Limaj M
99 Dino Špehar A
Formatie 4-2-3-1
Coach Qurban Qurbanov
Voorbeschouwing Kukësi - Qarabağ

Kukësi en Qarabağ spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ola Hobber Nilsen en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Kukësi en Qarabağ elkaar treffen in de Champions League.

Resultaat Aantal
Winst Kukësi 0
Winst Qarabağ 0
Gelijkspel 0
Totaal
Tags
Kukësi - Qarabağ Opstelling Kukësi Opstelling Qarabağ Live Kukësi - Qarabağ Live Kukësi - Qarabağ kijken Kukësi - Qarabağ kijken Live Kukësi - Qarabağ stream Kukësi - Qarabağ Fox Sports Nabeschouwing Kukësi - Qarabağ Uitslag Kukësi - Qarabağ Statistieken Kukësi - Qarabağ Champions League 2018/2019 Kukësi - Qarabağ wedden Kukësi - Qarabağ gokken Kukësi - Qarabağ Unibet