Nabeschouwing Olimpija - Qarabağ (0-1) || Champions League

Woensdag 11 juli 2018 - 20:00 uur

In de Champions League neemt Olimpija het woensdag 11 juli 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Qarabağ. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Stožice in Ljubljana.

Via de Olimpija - Qarabağ live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olimpija - Qarabağ (0-1)

Het Champions League duel tussen Olimpija en Qarabağ is onder leiding van scheidsrechter Lawrence Visser geëindigd in een 0-1 overwinning voor Qarabağ. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 79e minuut door W. Guerrier, waarmee Qarabağ met 0-1 de leiding nam. In de 85e minuut moest I. Abass van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Lawrence Visser een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Olimpija verder met een speler minder. In de 91e minuut kreeg Q. Qarayev van Qarabağ voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Qarabağ de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Lawrence Visser, waardoor Qarabağ de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Olimpija - Qarabağ
Balbezit
52%
48%
Rode kaarten
1
1
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
14
6
Schoten op doel
2
3
Aanvallen
138
130
Gevaarlijke aanvallen
82
86
Overtredingen
17
21
Buitenspel
2
3
Corners
5
5
Wissels
3
3
LIVE Olimpija - Qarabağ 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olimpija - Qarabağ teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
24' Gele kaart Olimpija Gele kaart voor M. Putinčanin Olimpija
31' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor Q. Qarayev Qarabağ
46' Wissel Qarabağ Wissel S. Slavchev voor C. Diniyev Qarabağ
63' Wissel Qarabağ Wissel Dani Quintana voor F. Ozobić Qarabağ
71' Wissel Olimpija Wissel M. Črnic voor S. Savić Olimpija
73' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor W. Guerrier Qarabağ
79' Doelpunt Qarabağ Doelpunt W. Guerrier met assist van J. Rzeźniczak Qarabağ 0-1
83' Wissel Olimpija Wissel G. Brkić voor R. Kronaveter Olimpija
85' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor B. Hüseynov Qarabağ
85' Rode kaart Olimpija Rode kaart voor I. Abass Olimpija
88' Wissel Olimpija Wissel K. Boateng voor D. Avramovski Olimpija
91' Tweede gele kaart Qarabağ Tweede gele kaart voor Q. Qarayev Qarabağ
93' Wissel Qarabağ Wissel R. Sadıqov voor A. Zoubir Qarabağ
Opstellingen Olimpija - Qarabağ

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Olimpija - Qarabağ

Olimpija en Qarabağ spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Lawrence Visser en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Olimpija en Qarabağ elkaar treffen in de Champions League.

Resultaat Aantal
Winst Olimpija 0
Winst Qarabağ 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Olimpija - Qarabağ Opstelling Olimpija Opstelling Qarabağ Live Olimpija - Qarabağ Live Olimpija - Qarabağ kijken Olimpija - Qarabağ kijken Live Olimpija - Qarabağ stream Olimpija - Qarabağ Fox Sports Nabeschouwing Olimpija - Qarabağ Uitslag Olimpija - Qarabağ Statistieken Olimpija - Qarabağ Champions League 2018/2019 Olimpija - Qarabağ wedden Olimpija - Qarabağ gokken Olimpija - Qarabağ Unibet