Nabeschouwing Atalanta - Villarreal (2-3) || Champions League

Donderdag 9 december 2021 - 19:00 uur

In de Champions League neemt Atalanta het donderdag 9 december 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Villarreal. De wedstrijd wordt gespeeld in Gewiss Stadium in Bergamo.

Via de Atalanta - Villarreal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Atalanta - Villarreal (2-3)

Het Champions League duel tussen Atalanta en Villarreal is onder leiding van scheidsrechter Anthony Taylor geëindigd in een 2-3 overwinning voor Villarreal. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Villarreal kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van A. Danjuma. Villarreal vergrootte in de 42e minuut de voorsprong nadat het via een goal van E. Capoue op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 51e minuut volgde een derde treffer van Villarreal, waarmee A. Danjuma zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 71 minuten deed R. Malinovsky iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Atalanta werd verkleind tot 1-3. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Atalanta dat in de 80e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat D. Zapata de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Anthony Taylor en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Villarreal.

Wedstrijdstatistieken Atalanta - Villarreal
Goals
2
3
Balbezit
64%
36%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
20
9
Schoten op doel
6
6
Aanvallen
143
88
Gevaarlijke aanvallen
103
27
Passes
572
329
Overtredingen
8
10
Buitenspel
7
3
Corners
3
1
Wissels
4
5
LIVE Atalanta - Villarreal 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Atalanta - Villarreal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
3' Doelpunt Villarreal Doelpunt A. Danjuma met assist van D. Parejo Villarreal 0-1
42' Doelpunt Villarreal Doelpunt E. Capoue met assist van M. Gomez Villarreal 0-2
46' Wissel Atalanta Wissel B. Djimsiti voor M. Demiral Atalanta
46' Wissel Atalanta Wissel R. Malinovsky voor M. Pessina Atalanta
51' Doelpunt Villarreal Doelpunt A. Danjuma met assist van G. Moreno Villarreal 0-3
54' Wissel Atalanta Wissel L. Muriel voor M. De Roon Atalanta
57' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor A. Moreno Villarreal
57' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor D. Parejo Villarreal
71' Doelpunt Atalanta Doelpunt R. Malinovsky met assist van J. Maehle Atalanta 1-3
80' Doelpunt Atalanta Doelpunt D. Zapata met assist van J. Ilicic Atalanta 2-3
81' Wissel Villarreal Wissel V. Iborra voor G. Moreno Villarreal
87' Wissel Villarreal Wissel Alfonso Pedraza voor A. Moreno Villarreal
87' Wissel Villarreal Wissel B. Dia voor A. Danjuma Villarreal
89' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor L. Muriel Atalanta
90' Wissel Atalanta Wissel D. Zappacosta voor J. Maehle Atalanta
93' Wissel Villarreal Wissel M. Trigueros voor D. Parejo Villarreal
93' Wissel Villarreal Wissel R. Pena voor M. Gomez Villarreal
Video hoogtepunten en samenvatting Atalanta - Villarreal
Opstellingen Atalanta - Villarreal
De opstellingen van Atalanta en Villarreal zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Atalanta gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Villarreal zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Atalanta - Villarreal

Atalanta en Villarreal spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Anthony Taylor en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Atalanta en Villarreal in de Champions League vond plaats op 14 september 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Atalanta 0
Winst Villarreal 0
Gelijkspel 1
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Atalanta op een 3e positie staat, terwijl we Villarreal terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Atalanta - Villarreal Opstelling Atalanta Opstelling Villarreal Live Atalanta - Villarreal Live Atalanta - Villarreal kijken Atalanta - Villarreal kijken Live Atalanta - Villarreal stream Atalanta - Villarreal Fox Sports Nabeschouwing Atalanta - Villarreal Uitslag Atalanta - Villarreal Statistieken Atalanta - Villarreal Champions League 2021/2022 Atalanta - Villarreal wedden Atalanta - Villarreal gokken Atalanta - Villarreal Unibet