Nabeschouwing Qarabağ - Zürich (3-2) || Champions League 2022/2023

Dinsdag 19 juli 2022 - 18:00 uur

In de Champions League 2022/2023 neemt Qarabağ het dinsdag 19 juli 2022 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Zürich. De wedstrijd wordt gespeeld in Bakı Olimpiya Stadionu in Baku.

Via de Qarabağ - Zürich live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Qarabağ - Zürich (3-2)

Het Champions League duel tussen Qarabağ en Zürich is onder leiding van scheidsrechter Irfan Peljto geëindigd in een 3-2 overwinning voor Qarabağ. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door Kady, waarmee Qarabağ met 1-0 de leiding nam. Qarabağ vergrootte in de 36e minuut de voorsprong nadat het via een goal van I. Wadji op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 65e minuut wist Zürich de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via L. Kamberi.

Na 66 minuten werd de voorsprong voor Qarabağ vergroot nadat I. Wadji de 3-1 wist te scoren. In de 85e minuut werd de stand op 3-2 gezet na een benutte penalty van Zürich speler M. Kryeziu.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Irfan Peljto en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Qarabağ.

LIVE Qarabağ - Zürich 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Qarabağ - Zürich teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Zürich Gele kaart voor M. Hornschuh Zürich
16' Gele kaart Zürich Gele kaart voor M. Kryeziu Zürich
17' Doelpunt Qarabağ Doelpunt Kady met assist van F. Ozobic Qarabağ 1-0
36' Doelpunt Qarabağ Doelpunt I. Wadji met assist van F. Ozobic Qarabağ 2-0
46' Wissel Zürich Wissel C. Conde voor M. Hornschuh Zürich
59' Wissel Qarabağ Wissel R. Sheydayev voor F. Ozobic Qarabağ
61' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor Kady Qarabağ
62' Gele kaart Zürich Gele kaart voor F. Aliti Zürich
64' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor R. Sheydayev Qarabağ
65' Doelpunt Zürich Doelpunt L. Kamberi met assist van A. Guerrero Zürich 2-1
66' Doelpunt Qarabağ Doelpunt I. Wadji met assist van Kady Qarabağ 3-1
71' Wissel Qarabağ Wissel T. Bayramov voor E. Cafarquliyev Qarabağ
71' Wissel Qarabağ Wissel I. Ibrahimli voor M. Jankovic Qarabağ
76' Wissel Zürich Wissel T. Aiyegun voor F. Rohner Zürich
76' Wissel Zürich Wissel O. Selnaes voor B. Dzemaili Zürich
76' Wissel Zürich Wissel B. Krasniqi voor A. Marchesano Zürich
78' Wissel Qarabağ Wissel A. Huseynov voor M. Vesovic Qarabağ
78' Wissel Qarabağ Wissel Owusu voor I. Wadji Qarabağ
85' Penalty Zürich Penalty M. Kryeziu Zürich 3-2
88' Gele kaart Zürich Gele kaart voor O. Selnaes Zürich
90' Wissel Zürich Wissel J. Okita voor W. Gnonto Zürich
Video hoogtepunten en samenvatting Qarabağ - Zürich
Opstellingen Qarabağ - Zürich
De opstellingen van Qarabağ en Zürich zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Qarabağ gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Zürich zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Qarabağ - Zürich

Qarabağ en Zürich spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Irfan Peljto en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Qarabağ en Zürich elkaar treffen in de Champions League.