Nabeschouwing Barnsley - Preston North End (0-3) || Championship 2019/2020

Dinsdag 21 januari 2020 - 20:45 uur

In de Championship 2019/2020 neemt Barnsley het dinsdag 21 januari 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Preston North End. De wedstrijd wordt gespeeld in Athersley Recreation FC Stadium (Barnsley, South Yorkshire) in Barnsley, South Yorkshire.

Via de Barnsley - Preston North End live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barnsley - Preston North End (0-3)

Het Championship duel tussen Barnsley en Preston North End is onder leiding van scheidsrechter Jeremy Simpson geëindigd in een 0-3 overwinning voor Preston North End. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door T. Barkhuizen, waarmee Preston North End met 0-1 de leiding nam. Preston North End vergrootte in de 34e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Johnson op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 45e minuut volgde een derde treffer van Preston North End, waarmee T. Barkhuizen zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Na rust nam wat Preston North End gas terug. Hierdoor zou er in de tweede helft door beide ploegen uiteindelijk niet meer gescoord zou worden, ondanks een aantal kansen aan beide zijden.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jeremy Simpson, waardoor Preston North End dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Barnsley - Preston North End 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barnsley - Preston North End teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Preston North End Doelpunt T. Barkhuizen met assist van D. Fisher Preston North End 0-1
34' Doelpunt Preston North End Doelpunt D. Johnson Preston North End 0-2
45' Doelpunt Preston North End Doelpunt T. Barkhuizen Preston North End 0-3
54' Wissel Barnsley Wissel C. Woodrow voor K. Dougall Barnsley
57' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor J. Harrop Preston North End
61' Wissel Barnsley Wissel C. Styles voor L. Thomas Barnsley
67' Wissel Preston North End Wissel B. Potts voor D. Johnson Preston North End
67' Wissel Preston North End Wissel S. Maguire voor S. Sinclair Preston North End
74' Wissel Preston North End Wissel D. Nugent voor T. Barkhuizen Preston North End
75' Wissel Barnsley Wissel P. Schmidt voor C. Chaplin Barnsley
83' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor C. Woodrow Barnsley
Video hoogtepunten en samenvatting Barnsley - Preston North End
Opstellingen Barnsley - Preston North End
De opstellingen van Barnsley en Preston North End zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Barnsley gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Preston North End zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.