Nabeschouwing Nottingham Forest - Reading (1-1) || Championship 2019/2020

Woensdag 22 januari 2020 - 20:45 uur



In de Championship 2019/2020 neemt Nottingham Forest het woensdag 22 januari 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Reading. De wedstrijd wordt gespeeld in Ron Steel Sports Ground in Nottingham.

Via de Nottingham Forest - Reading live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nottingham Forest - Reading (1-1)

De Championship 2019/2020 wedstrijd tussen Nottingham Forest en Reading geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 80e minuut door L. Grabban, waarmee Nottingham Forest met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Reading het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 83e minuut was het namelijk S. Baldock die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Nottingham Forest - Reading
Goals
1
1
Balbezit
55%
45%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
15
12
Schoten op doel
4
4
Aanvallen
147
88
Gevaarlijke aanvallen
57
34
Passes
530
423
Overtredingen
1
0
Buitenspel
1
0
Corners
5
4
Wissels
2
2
LIVE Nottingham Forest - Reading 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nottingham Forest - Reading teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
23' Gele kaart Reading Gele kaart voor Pele Reading
62' Wissel Nottingham Forest Wissel J. Carvalho voor S. Sow Nottingham Forest
65' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor Y. Ribeiro Nottingham Forest
72' Gele kaart Reading Gele kaart voor O. Ejaria Reading
78' Wissel Reading Wissel S. Baldock voor G. Puscas Reading
80' Doelpunt Nottingham Forest Doelpunt L. Grabban Nottingham Forest 1-0
83' Doelpunt Reading Doelpunt S. Baldock met assist van J. Obita Reading 1-1
89' Wissel Nottingham Forest Wissel A. Adomah voor J. Lolley Nottingham Forest
90' Wissel Reading Wissel D. Loader voor M. Olise Reading
Video hoogtepunten en samenvatting Nottingham Forest - Reading
Opstellingen Nottingham Forest - Reading
De opstellingen van Nottingham Forest en Reading zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Nottingham Forest gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Reading zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Basiselftal Nottingham Forest
# Speler Pos.
30 Brice Samba K
20 Michael Dawson V
2 Yuri Oliveira Ribeiro V
4 Joe Worrall V
11 Matty Cash V
19 Sammy Ameobi M
28 Tiago Rafael Maia da Silva M
23 Joe Lolley M
21 Samba Sow M
8 Ben Watson M
7 Lewis Grabban A
Voorbeschouwing Nottingham Forest - Reading

Nottingham Forest en Reading treffen elkaar in de 14e speelronde van de Championship van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Webb en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Nottingham Forest en Reading in de Championship vond plaats op 11 januari 2020 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 21 duels tussen beide ploegen is Nottingham Forest favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Reading slechts 7 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Nottingham Forest 8
Winst Reading 7
Gelijkspel 6
Totaal 21

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Nottingham Forest op een 5e positie staat, terwijl we Reading terugvinden op de 16e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mist.

Tags
Nottingham Forest - Reading Opstelling Nottingham Forest Opstelling Reading Live Nottingham Forest - Reading Live Nottingham Forest - Reading kijken Nottingham Forest - Reading kijken Live Nottingham Forest - Reading stream Nottingham Forest - Reading Fox Sports Nabeschouwing Nottingham Forest - Reading Uitslag Nottingham Forest - Reading Statistieken Nottingham Forest - Reading Championship 2019/2020 Nottingham Forest - Reading wedden Nottingham Forest - Reading gokken Nottingham Forest - Reading Unibet