Nabeschouwing West Bromwich Albion - Blackburn Rovers (0-0) || Championship 2021/2022

Maandag 14 februari 2022 - 21:00 uur



In de Championship 2021/2022 neemt West Bromwich Albion het maandag 14 februari 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Blackburn Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in The Hawthorns in West Bromwich.

Via de West Bromwich Albion - Blackburn Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing West Bromwich Albion - Blackburn Rovers (0-0)

De Championship 2021/2022 wedstrijd tussen West Bromwich Albion en Blackburn Rovers geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren West Bromwich Albion en Blackburn Rovers gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter John Brooks niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken West Bromwich Albion - Blackburn Rovers
Balbezit
54%
46%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
13
10
Schoten op doel
3
3
Aanvallen
123
86
Gevaarlijke aanvallen
55
47
Passes
399
320
Overtredingen
8
10
Buitenspel
1
3
Corners
3
7
Wissels
2
3
LIVE West Bromwich Albion - Blackburn Rovers 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd West Bromwich Albion - Blackburn Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
41' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor J. Rankin-Costello Blackburn Rovers
63' Wissel West Bromwich Albion Wissel G. Diangana voor K. Grant West Bromwich Albion
70' Wissel Blackburn Rovers Wissel R. Khadra voor B. Brereton Blackburn Rovers
74' Wissel Blackburn Rovers Wissel T. Dolan voor J. Rankin-Costello Blackburn Rovers
80' Wissel West Bromwich Albion Wissel T. Gardner-Hickman voor J. Molumby West Bromwich Albion
91' Wissel Blackburn Rovers Wissel B. Johnson voor J. Buckley Blackburn Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting West Bromwich Albion - Blackburn Rovers
Opstellingen West Bromwich Albion - Blackburn Rovers
De opstellingen van West Bromwich Albion en Blackburn Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat West Bromwich Albion gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Blackburn Rovers zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Steve Bruce
Wissels West Bromwich Albion
# Speler Pos.
25 David Button K
4 Dara O'Shea V
21 Cedric Kipre V
29 Taylor Gardner-Hickman V
28 Rayhaan Rahim Amari Tulloch M
32 Quevin de Castro M
11 Grady Diangana M
Formatie 3-4-1-2
Coach Tony Mowbray
Basiselftal Blackburn Rovers
# Speler Pos.
1 Thomas Kaminski K
16 Scott Wharton V
25 Jan Paul van Hecke V
2 Ryan Nyambe V
27 Lewis Travis M
8 Joe Rothwell M
28 Ryan Giles M
11 Joe Rankin-Costello M
21 John Buckley A
9 Sam Gallagher A
22 Ben Brereton A
Wissels Blackburn Rovers
# Speler Pos.
13 Aynsley Pears K
3 Harry Pickering V
15 James Brown V
10 Tyrhys Dolan M
4 Bradley Johnson M
7 Reda Jousef Khadra M
19 Ryan Hedges M
Voorbeschouwing West Bromwich Albion - Blackburn Rovers

West Bromwich Albion en Blackburn Rovers treffen elkaar in de 32e speelronde van de Championship van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter John Brooks en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen West Bromwich Albion en Blackburn Rovers in de Championship vond plaats op 21 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor West Bromwich Albion. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is West Bromwich Albion favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Blackburn Rovers slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst West Bromwich Albion 2
Winst Blackburn Rovers 1
Gelijkspel 2
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel West Bromwich Albion op een 9e positie staat, terwijl we Blackburn Rovers terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
West Bromwich Albion - Blackburn Rovers Opstelling West Bromwich Albion Opstelling Blackburn Rovers Live West Bromwich Albion - Blackburn Rovers Live West Bromwich Albion - Blackburn Rovers kijken West Bromwich Albion - Blackburn Rovers kijken Live West Bromwich Albion - Blackburn Rovers stream West Bromwich Albion - Blackburn Rovers Fox Sports Nabeschouwing West Bromwich Albion - Blackburn Rovers Uitslag West Bromwich Albion - Blackburn Rovers Statistieken West Bromwich Albion - Blackburn Rovers Championship 2021/2022 West Bromwich Albion - Blackburn Rovers wedden West Bromwich Albion - Blackburn Rovers gokken West Bromwich Albion - Blackburn Rovers Unibet