Nabeschouwing Norwich City - Reading (1-1) || Championship 2022/2023

Vrijdag 30 december 2022 - 20:45 uur



In de Championship 2022/2023 neemt Norwich City het vrijdag 30 december 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Reading. De wedstrijd wordt gespeeld in Carrow Road in Norwich.

Via de Norwich City - Reading live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Norwich City - Reading (1-1)

De Championship 2022/2023 wedstrijd tussen Norwich City en Reading geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Norwich City - Reading
Goals
1
1
LIVE Norwich City - Reading 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Norwich City - Reading teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Norwich City - Reading
Opstellingen Norwich City - Reading

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Norwich City - Reading

Norwich City en Reading treffen elkaar in de 25e speelronde van de Championship van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Webb en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Norwich City en Reading in de Championship vond plaats op 4 oktober 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 17 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Norwich City als Reading wisten 7 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 3 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Norwich City 7
Winst Reading 7
Gelijkspel 3
Totaal 17

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Norwich City op een 10e positie staat, terwijl we Reading terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Norwich City - Reading Opstelling Norwich City Opstelling Reading Live Norwich City - Reading Live Norwich City - Reading kijken Norwich City - Reading kijken Live Norwich City - Reading stream Norwich City - Reading Fox Sports Nabeschouwing Norwich City - Reading Uitslag Norwich City - Reading Statistieken Norwich City - Reading Championship 2022/2023 Norwich City - Reading wedden Norwich City - Reading gokken Norwich City - Reading Unibet