Nabeschouwing Coleraine - Ards (4-1) ||

Zaterdag 6 augustus 2022 - 16:00 uur

In de neemt Coleraine het zaterdag 6 augustus 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Ards. De wedstrijd wordt gespeeld in The Showgrounds in Coleraine.

Via de Coleraine - Ards live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Coleraine - Ards (4-1)

Het duel tussen Coleraine en Ards is geëindigd in een 4-1 overwinning voor Coleraine. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Coleraine kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van E. McLaughlin. Ards kwam in de 4e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van , die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 30e minuut zette L. Lynch zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Coleraine de leiding in de wedstrijd nam.

Na 51 minuten werd de voorsprong voor Coleraine vergroot nadat E. McLaughlin de 3-1 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 69e minuut wist J. McLaughlin namens Coleraine de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Coleraine.

Wedstrijdstatistieken Coleraine - Ards
Goals
4
1
Schoten totaal
15
3
Schoten op doel
7
1
Aanvallen
148
68
Gevaarlijke aanvallen
107
41
Corners
10
5
Wissels
8
4
LIVE Coleraine - Ards 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Coleraine - Ards teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
2' Doelpunt Coleraine Doelpunt E. McLaughlin Coleraine 1-0
4' Doelpunt Ards Doelpunt Ards 1-1
30' Doelpunt Coleraine Doelpunt L. Lynch Coleraine 2-1
51' Doelpunt Coleraine Doelpunt E. McLaughlin Coleraine 3-1
69' Doelpunt Coleraine Doelpunt J. McLaughlin Coleraine 4-1
Video hoogtepunten en samenvatting Coleraine - Ards
Opstellingen Coleraine - Ards

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Coleraine - Ards

Coleraine en Ards treffen elkaar in de e speelronde van de van het seizoen 2022.

Het is voor het eerst dat Coleraine en Ards elkaar treffen in de .

Resultaat Aantal
Winst Coleraine 0
Winst Ards 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Coleraine - Ards Opstelling Coleraine Opstelling Ards Live Coleraine - Ards Live Coleraine - Ards kijken Coleraine - Ards kijken Live Coleraine - Ards stream Coleraine - Ards Fox Sports Nabeschouwing Coleraine - Ards Uitslag Coleraine - Ards Statistieken Coleraine - Ards 2022 Coleraine - Ards wedden Coleraine - Ards gokken Coleraine - Ards Unibet