Nabeschouwing Real Avilés - Sporting Gijón (0-1) ||

Zaterdag 6 augustus 2022 - 19:00 uur

In de neemt Real Avilés het zaterdag 6 augustus 2022 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Sporting Gijón. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Román Suárez Puerta in Avilés.

Via de Real Avilés - Sporting Gijón live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Avilés - Sporting Gijón (0-1)

Het duel tussen Real Avilés en Sporting Gijón is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Sporting Gijón. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 39e minuut door Cote, waarmee Sporting Gijón met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Sporting Gijón.

Wedstrijdstatistieken Real Avilés - Sporting Gijón
Balbezit
48%
52%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
7
10
Schoten op doel
1
3
Aanvallen
93
91
Gevaarlijke aanvallen
49
48
Corners
1
3
LIVE Real Avilés - Sporting Gijón 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Avilés - Sporting Gijón teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
39' Doelpunt Sporting Gijón Doelpunt Cote Sporting Gijón 0-1
Video hoogtepunten en samenvatting Real Avilés - Sporting Gijón
Opstellingen Real Avilés - Sporting Gijón

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Real Avilés - Sporting Gijón

Real Avilés en Sporting Gijón treffen elkaar in de e speelronde van de van het seizoen 2022.

Het is voor het eerst dat Real Avilés en Sporting Gijón elkaar treffen in de .

Resultaat Aantal
Winst Real Avilés 0
Winst Sporting Gijón 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Real Avilés - Sporting Gijón Opstelling Real Avilés Opstelling Sporting Gijón Live Real Avilés - Sporting Gijón Live Real Avilés - Sporting Gijón kijken Real Avilés - Sporting Gijón kijken Live Real Avilés - Sporting Gijón stream Real Avilés - Sporting Gijón Fox Sports Nabeschouwing Real Avilés - Sporting Gijón Uitslag Real Avilés - Sporting Gijón Statistieken Real Avilés - Sporting Gijón 2022 Real Avilés - Sporting Gijón wedden Real Avilés - Sporting Gijón gokken Real Avilés - Sporting Gijón Unibet