Nabeschouwing Alzira - UCAM Murcia (2-0) ||

Zaterdag 6 augustus 2022 - 19:30 uur

In de neemt Alzira het zaterdag 6 augustus 2022 om 19:30 uur in eigen huis op tegen UCAM Murcia. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Luis Suñer Picó in Alzira.

Via de Alzira - UCAM Murcia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Alzira - UCAM Murcia (2-0)

Het duel tussen Alzira en UCAM Murcia is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Alzira. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door I. Beceiro, waarmee Alzira met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 55e minuut voor dat Alzira via J. Zarzo op 2-0 kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Alzira.

Wedstrijdstatistieken Alzira - UCAM Murcia
Goals
2
0
Balbezit
49%
51%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
4
2
Schoten op doel
2
0
Aanvallen
120
113
Gevaarlijke aanvallen
58
59
Corners
2
2
Wissels
3
8
LIVE Alzira - UCAM Murcia 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Alzira - UCAM Murcia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
27' Doelpunt Alzira Doelpunt I. Beceiro Alzira 1-0
55' Penalty Alzira Penalty J. Zarzo Alzira 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Alzira - UCAM Murcia
Opstellingen Alzira - UCAM Murcia

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Alzira - UCAM Murcia

Alzira en UCAM Murcia treffen elkaar in de e speelronde van de van het seizoen 2022.

Het is voor het eerst dat Alzira en UCAM Murcia elkaar treffen in de .

Resultaat Aantal
Winst Alzira 0
Winst UCAM Murcia 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Alzira - UCAM Murcia Opstelling Alzira Opstelling UCAM Murcia Live Alzira - UCAM Murcia Live Alzira - UCAM Murcia kijken Alzira - UCAM Murcia kijken Live Alzira - UCAM Murcia stream Alzira - UCAM Murcia Fox Sports Nabeschouwing Alzira - UCAM Murcia Uitslag Alzira - UCAM Murcia Statistieken Alzira - UCAM Murcia 2022 Alzira - UCAM Murcia wedden Alzira - UCAM Murcia gokken Alzira - UCAM Murcia Unibet