Nabeschouwing Comillas - Barquereño (1-1) (3-2 na strafschoppen) || Copa Del Rey 2019/2020

Woensdag 13 november 2019 - 20:00 uur

In de Copa Del Rey 2019/2020 neemt Comillas het woensdag 13 november 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Barquereño. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Mundial 82 in Logrono.

Via de Comillas - Barquereño live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Comillas - Barquereño (1-1) (3-2 na strafschoppen)

Het Copa Del Rey duel tussen Comillas en Barquereño is geëindigd in een overwinning voor Comillas. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 1-1 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Comillas het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 3-2 gewonnen werd.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Comillas kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van J. Jadraque. Barquereño kwam na 27 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Inaki, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 3-2 score in het voordeel van Comillas, die daarmee de overwinning mocht claimen.

LIVE Comillas - Barquereño 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Comillas - Barquereño teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Comillas Doelpunt J. Jadraque Comillas 1-0
27' Doelpunt Barquereño Doelpunt Inaki Barquereño 1-1
1' Penalty gescoord in shootout Comillas Penalty gescoord in shootout Comillas 1-0
1' Penalty gemist in shootout Barquereño Penalty gemist in shootout Barquereño
2' Penalty gemist in shootout Comillas Penalty gemist in shootout Comillas
2' Penalty gescoord in shootout Barquereño Penalty gescoord in shootout Barquereño 1-1
3' Penalty gescoord in shootout Comillas Penalty gescoord in shootout Comillas 2-1
3' Penalty gescoord in shootout Barquereño Penalty gescoord in shootout Barquereño 2-2
4' Penalty gescoord in shootout Comillas Penalty gescoord in shootout Comillas 3-2
4' Penalty gemist in shootout Barquereño Penalty gemist in shootout Barquereño
5' Penalty gemist in shootout Comillas Penalty gemist in shootout Comillas
5' Penalty gemist in shootout Barquereño Penalty gemist in shootout Barquereño