Nabeschouwing El Álamo - Pedroñeras (2-1) || Copa Del Rey

Woensdag 13 november 2019 - 21:00 uur

In de Copa Del Rey neemt El Álamo het woensdag 13 november 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Pedroñeras. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de El Álamo - Pedroñeras live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing El Álamo - Pedroñeras (2-1)

Het Copa Del Rey duel tussen El Álamo en Pedroñeras is geëindigd in een 2-1 overwinning voor El Álamo. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 17 minuten. K. Espinosa maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Pedroñeras vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. El Álamo kwam in de 37e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Matas, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 77e minuut zette R. Flores zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee El Álamo de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor El Álamo een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken El Álamo - Pedroñeras
Goals
2
1
Balbezit
48%
52%
Gele kaarten
3
1
Schoten totaal
15
9
Schoten op doel
8
1
Aanvallen
76
84
Gevaarlijke aanvallen
53
58
Corners
8
2
Wissels
3
3
LIVE El Álamo - Pedroñeras 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd El Álamo - Pedroñeras teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
17' Penalty Pedroñeras Penalty K. Espinosa Pedroñeras 0-1
37' Doelpunt El Álamo Doelpunt A. Matas El Álamo 1-1
77' Doelpunt El Álamo Doelpunt R. Flores El Álamo 2-1
Opstellingen El Álamo - Pedroñeras

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing El Álamo - Pedroñeras

El Álamo en Pedroñeras spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Copa Del Rey.

Het is voor het eerst dat El Álamo en Pedroñeras elkaar treffen in de Copa Del Rey.

Resultaat Aantal
Winst El Álamo 0
Winst Pedroñeras 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
El Álamo - Pedroñeras Opstelling El Álamo Opstelling Pedroñeras Live El Álamo - Pedroñeras Live El Álamo - Pedroñeras kijken El Álamo - Pedroñeras kijken Live El Álamo - Pedroñeras stream El Álamo - Pedroñeras Fox Sports Nabeschouwing El Álamo - Pedroñeras Uitslag El Álamo - Pedroñeras Statistieken El Álamo - Pedroñeras Copa Del Rey 2019/2020 El Álamo - Pedroñeras wedden El Álamo - Pedroñeras gokken El Álamo - Pedroñeras Unibet