Nabeschouwing Peña Sport - Fuenlabrada (0-1) (na verlenging) || Copa Del Rey 2019/2020

Dinsdag 17 december 2019 - 20:00 uur

In de Copa Del Rey 2019/2020 neemt Peña Sport het dinsdag 17 december 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Fuenlabrada. De wedstrijd wordt gespeeld in Campo San Francisco in Tafalla.

Via de Peña Sport - Fuenlabrada live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Peña Sport - Fuenlabrada (0-1) (na verlenging)

Het Copa Del Rey duel tussen Peña Sport en Fuenlabrada is onder leiding van scheidsrechter Iñaki Bikandi Garrido geëindigd in een 0-1 overwinning voor Fuenlabrada. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 0-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Fuenlabrada dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 118e minuut door , waarmee Fuenlabrada met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Fuenlabrada dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Iñaki Bikandi Garrido af en was het Fuenlabrada die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 0-1 overwinning.

LIVE Peña Sport - Fuenlabrada 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Peña Sport - Fuenlabrada teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Gele kaart Fuenlabrada Gele kaart voor M. Rubio Fuenlabrada
49' Gele kaart Peña Sport Gele kaart voor P. Flamarique Peña Sport
51' Gele kaart Peña Sport Gele kaart voor J. Ilincheta Peña Sport
68' Wissel Peña Sport Wissel M. Cubillo voor P. Flamarique Peña Sport
79' Wissel Peña Sport Wissel A. Alfonso voor L. Hernandez Peña Sport
90' Wissel Fuenlabrada Wissel I. Salvador voor K. Lleshi Fuenlabrada
91' Gele kaart Fuenlabrada Gele kaart voor I. Salvador Fuenlabrada
93' Wissel Peña Sport Wissel M. Lizarazu voor M. Ganuza Peña Sport
97' Wissel Fuenlabrada Wissel A. Emanuel voor J. Gomez Fuenlabrada
103' Gele kaart Peña Sport Gele kaart voor Perujo Peña Sport
108' Gele kaart Peña Sport Gele kaart voor X. Barace Peña Sport
118' Doelpunt Fuenlabrada Doelpunt Fuenlabrada 0-1
Video hoogtepunten en samenvatting Peña Sport - Fuenlabrada
Opstellingen Peña Sport - Fuenlabrada
De opstellingen van Peña Sport en Fuenlabrada zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Peña Sport gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Fuenlabrada zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Peña Sport - Fuenlabrada

Peña Sport en Fuenlabrada spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Iñaki Bikandi Garrido en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Peña Sport en Fuenlabrada elkaar treffen in de Copa Del Rey.