Nabeschouwing Sanluqueño - Villarreal (1-7) || Copa Del Rey 2021/2022

Woensdag 15 december 2021 - 21:00 uur

In de Copa Del Rey 2021/2022 neemt Sanluqueño het woensdag 15 december 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Villarreal. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio El Palmar in Sanlúcar de Barrameda.

Via de Sanluqueño - Villarreal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sanluqueño - Villarreal (1-7)

Het Copa Del Rey duel tussen Sanluqueño en Villarreal is onder leiding van scheidsrechter Jesús Gil Manzano geëindigd in een 1-7 overwinning voor Villarreal. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-5 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-7 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door Paco Alcácer, waarmee Villarreal met 0-1 de leiding nam. Villarreal vergrootte in de 13e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Paco Alcácer op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Een eigen doelpunt van Javi Duro zorgde ervoor dat Villarreal in de 27e minuut op 0-3 kwam te staan.

Ook na de derde treffer nam Villarreal geen gas terug, waardoor in de 40e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van S. Chukwueze. De 0-5 voor Villarreal volgde even later in de 42e minuut nadat Moi Gómez namens zijn team opnieuw wist te scoren. In de 60e minuut was het Adrián Armental van Sanluqueño wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 1-5 scoorde. Vervolgens was de beurt weer aan Villarreal om te scoren. In de 67e minuut zette Manu Trigueros de stand op 1-6 in het voordeel van Villarreal. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Villarreal. Het was Dani Raba die in de 79e minuut de stand op 1-7 zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Jesús Gil Manzano en eindigde de wedstrijd dus met een 1-7 stand in het voordeel van Villarreal.

LIVE Sanluqueño - Villarreal 1-7

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sanluqueño - Villarreal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Villarreal Doelpunt Paco Alcácer Villarreal 0-1
13' Doelpunt Villarreal Doelpunt Paco Alcácer Villarreal 0-2
27' Eigen doelpunt Villarreal Eigen doelpunt Javi Duro Villarreal 0-3
40' Doelpunt Villarreal Doelpunt S. Chukwueze met assist van Pedraza Villarreal 0-4
42' Doelpunt Villarreal Doelpunt Moi Gómez met assist van Paco Alcácer Villarreal 0-5
46' Wissel Sanluqueño Wissel Lucas Gaúcho voor Canillas Sanluqueño
46' Wissel Sanluqueño Wissel Miguelete Ramírez voor Toni García Sanluqueño
46' Wissel Sanluqueño Wissel Navas voor Edu Oriol Sanluqueño
54' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor J. Foyth Villarreal
59' Wissel Villarreal Wissel Albiol voor J. Foyth Villarreal
59' Wissel Villarreal Wissel F. Jörgensen voor G. Rulli Villarreal
60' Doelpunt Sanluqueño Doelpunt Adrián Armental met assist van Pelón Sanluqueño 1-5
62' Wissel Sanluqueño Wissel Marc Caballé voor Julen Azkue Sanluqueño
63' Wissel Sanluqueño Wissel Theo voor H. Adamou Sanluqueño
67' Doelpunt Villarreal Doelpunt Manu Trigueros Villarreal 1-6
76' Wissel Villarreal Wissel Alberto Moreno voor Moi Gómez Villarreal
76' Wissel Villarreal Wissel Yeremi Pino voor S. Chukwueze Villarreal
76' Wissel Villarreal Wissel Mario Gaspar voor Rubén Peña Villarreal
79' Doelpunt Villarreal Doelpunt Dani Raba Villarreal 1-7
Video hoogtepunten en samenvatting Sanluqueño - Villarreal
Opstellingen Sanluqueño - Villarreal
De opstellingen van Sanluqueño en Villarreal zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sanluqueño gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Villarreal zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Sanluqueño - Villarreal

Sanluqueño en Villarreal spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Copa Del Rey. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jesús Gil Manzano en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sanluqueño en Villarreal elkaar treffen in de Copa Del Rey.