Nabeschouwing Pisa - Cesena (0-1) || Coppa Italia 2024/2025

Woensdag 25 september 2024 - 16:00 uur

In de Coppa Italia 2024/2025 neemt Pisa het woensdag 25 september 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Cesena. De wedstrijd wordt gespeeld in Arena Garibaldi - Stadio Romeo Anconetani in Pisa.

Via de Pisa - Cesena live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Pisa - Cesena (0-1)

Het Coppa Italia duel tussen Pisa en Cesena is onder leiding van scheidsrechter Daniele Rutella geëindigd in een 0-1 overwinning voor Cesena. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 54e minuut door Raffaele Celia, waarmee Cesena met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Cesena dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Cesena uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Pisa - Cesena 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Pisa - Cesena teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Cesena Gele kaart voor Simone Pieraccini Cesena
23' Wissel Pisa Wissel Oliver Abildgaard voor Jan Mlakar Pisa
36' Gele kaart Pisa Gele kaart voor Alexander Lind Pisa
44' Gele kaart Cesena Gele kaart voor Emanuele Adamo Cesena
46' Wissel Cesena Wissel Massimiliano Mangraviti voor Simone Pieraccini Cesena
46' Wissel Pisa Wissel Giovanni Bonfanti voor Pietro Beruatto Pisa
52' Gele kaart Pisa Gele kaart voor Arturo Calabresi Pisa
54' Doelpunt Cesena Doelpunt Raffaele Celia met assist van Mirko Antonucci Cesena 0-1
57' Gele kaart Pisa Gele kaart voor Giovanni Bonfanti Pisa
62' Wissel Pisa Wissel Nicholas Bonfanti voor Idrissa Touré Pisa
62' Wissel Pisa Wissel Emanuel Vignato voor Žan Jevšenak Pisa
65' Gele kaart Cesena Gele kaart voor Leonardo Mendicino Cesena
66' Wissel Cesena Wissel Saber Hraiech voor Leonardo Mendicino Cesena
66' Wissel Cesena Wissel Cristian Shpendi voor Sydney van Hooijdonk Cesena
73' Wissel Cesena Wissel Andrea Ciofi voor Emanuele Adamo Cesena
76' Wissel Pisa Wissel Stefano Moreo voor Adrian Rus Pisa
77' Wissel Cesena Wissel Daniele Donnarumma voor Raffaele Celia Cesena
80' Gele kaart Cesena Gele kaart voor Andrea Ciofi Cesena
Video hoogtepunten en samenvatting Pisa - Cesena
Opstellingen Pisa - Cesena
De opstellingen van Pisa en Cesena zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Pisa gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Cesena zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Pisa - Cesena

Pisa en Cesena spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Rutella en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Pisa en Cesena elkaar treffen in de Coppa Italia.