In de Eerste Divisie neemt Telstar het vrijdag 2 september 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen De Graafschap. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de Telstar - De Graafschap live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Telstar - De Graafschap 0-0

Vanaf vrijdag 2 september 2022 om 20:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Telstar - De Graafschap volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 2 maanden, 2 dagen, 3 uur, 49 minuten en 11 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Telstar - De Graafschap
Opstellingen Telstar - De Graafschap

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Telstar - De Graafschap

Telstar en De Graafschap treffen elkaar in de 5e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2022/2023.

De vorige ontmoeting tussen Telstar en De Graafschap in de Eerste Divisie vond plaats op 4 februari 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor De Graafschap. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide teams is De Graafschap favoriet. 14 keer wist de ploeg van Telstar te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Telstar. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Telstar 2
Winst De Graafschap 14
Gelijkspel 6
Totaal 22
Tags
Telstar - De Graafschap Opstelling Telstar Opstelling De Graafschap Live Telstar - De Graafschap Live Telstar - De Graafschap kijken Telstar - De Graafschap kijken Live Telstar - De Graafschap stream Telstar - De Graafschap Fox Sports Nabeschouwing Telstar - De Graafschap Uitslag Telstar - De Graafschap Statistieken Telstar - De Graafschap Eerste Divisie 2022/2023 Telstar - De Graafschap wedden Telstar - De Graafschap gokken Telstar - De Graafschap Unibet
    Er worden momenteel geen live-wedstrijden gespeeld in de .