LIVE De Graafschap - Helmond Sport (0-0) || Eerste Divisie 2024/2025

Vrijdag 13 september 2024 - 20:00 uurIn de Eerste Divisie 2024/2025 neemt De Graafschap het vrijdag 13 september 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Helmond Sport. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion De Vijverberg in Doetinchem.

Via de De Graafschap - Helmond Sport live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE De Graafschap - Helmond Sport 0-0

Vanaf vrijdag 13 september 2024 om 20:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd De Graafschap - Helmond Sport volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 2 maanden, 2 uur, 11 minuten en 19 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting De Graafschap - Helmond Sport
Opstellingen De Graafschap - Helmond Sport

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing De Graafschap - Helmond Sport

De Graafschap en Helmond Sport treffen elkaar in de 6e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2024/2025.

De vorige ontmoeting tussen De Graafschap en Helmond Sport in de Eerste Divisie vond plaats op 16 februari 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor Helmond Sport. Op basis van de afgelopen 26 duels tussen beide ploegen is De Graafschap favoriet. De thuisploeg wist 14 keer te winnen, terwijl Helmond Sport slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst De Graafschap 14
Winst Helmond Sport 6
Gelijkspel 6
Totaal 26
Tags
De Graafschap - Helmond Sport Opstelling De Graafschap Opstelling Helmond Sport Live De Graafschap - Helmond Sport Live De Graafschap - Helmond Sport kijken De Graafschap - Helmond Sport kijken Live De Graafschap - Helmond Sport stream De Graafschap - Helmond Sport Fox Sports Nabeschouwing De Graafschap - Helmond Sport Uitslag De Graafschap - Helmond Sport Statistieken De Graafschap - Helmond Sport Eerste Divisie 2024/2025 De Graafschap - Helmond Sport wedden De Graafschap - Helmond Sport gokken De Graafschap - Helmond Sport Unibet


    Er worden momenteel geen live-wedstrijden gespeeld in de .