Nabeschouwing Vitesse - Sparta Rotterdam (0-1) || Eredivisie 2021/2022

Dinsdag 19 april 2022 - 18:45 uur

In de Eredivisie 2021/2022 neemt Vitesse het dinsdag 19 april 2022 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Sparta Rotterdam. De wedstrijd wordt gespeeld in GelreDome in Arnhem.

Via de Vitesse - Sparta Rotterdam live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitesse - Sparta Rotterdam (0-1)

Het Eredivisie duel tussen Vitesse en Sparta Rotterdam is onder leiding van scheidsrechter Bas Nijhuis geëindigd in een 0-1 overwinning voor Sparta Rotterdam. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Sparta Rotterdam kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van A. Dalmau. Vitesse kreeg via L. Openda in de 64e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Bas Nijhuis de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Sparta Rotterdam.

LIVE Vitesse - Sparta Rotterdam 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitesse - Sparta Rotterdam teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Sparta Rotterdam Doelpunt A. Dalmau Sparta Rotterdam 0-1
18' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor T. Beugelsdijk Sparta Rotterdam
40' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor M. Bero Vitesse
40' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor A. Auassar Sparta Rotterdam
46' Wissel Vitesse Wissel D. Huisman voor T. Domgjoni Vitesse
46' Wissel Vitesse Wissel R. Bazoer voor D. Oroz Vitesse
46' Wissel Vitesse Wissel T. Buitink voor N. Baden Frederiksen Vitesse
49' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor T. Buitink Vitesse
59' Wissel Sparta Rotterdam Wissel voor V. van Crooij Sparta Rotterdam
59' Wissel Sparta Rotterdam Wissel L. Jans voor S. Mijnans Sparta Rotterdam
64' Penalty gemist Vitesse Penalty gemist L. Openda Vitesse
67' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor Sparta Rotterdam
67' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor M. Wittek Vitesse
79' Wissel Sparta Rotterdam Wissel B. Vriends voor A. Dalmau Sparta Rotterdam
87' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor M. Engels Sparta Rotterdam
Video hoogtepunten en samenvatting Vitesse - Sparta Rotterdam
Opstellingen Vitesse - Sparta Rotterdam
De opstellingen van Vitesse en Sparta Rotterdam zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vitesse gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Sparta Rotterdam zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.