Nabeschouwing IJsland - Luxemburg (1-1) || EK Kwalificatie 2024

Vrijdag 13 oktober 2023 - 20:45 uur



In de EK Kwalificatie 2024 neemt IJsland het vrijdag 13 oktober 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Luxemburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Laugardalsvöllur in Reykjavík.

Via de IJsland - Luxemburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing IJsland - Luxemburg (1-1)

De EK Kwalificatie 2024 wedstrijd tussen IJsland en Luxemburg geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken IJsland - Luxemburg
Goals
1
1
Balbezit
59%
41%
Gele kaarten
2
5
Schoten totaal
17
8
Schoten op doel
3
1
Aanvallen
123
81
Gevaarlijke aanvallen
66
16
Passes
452
329
Overtredingen
20
17
Buitenspel
0
3
Corners
7
1
Wissels
4
4
LIVE IJsland - Luxemburg 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd IJsland - Luxemburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting IJsland - Luxemburg
Opstellingen IJsland - Luxemburg

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing IJsland - Luxemburg

IJsland en Luxemburg spelen tegen elkaar in seizoen 2024 van de EK Kwalificatie. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sebastian Gishamer en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen IJsland en Luxemburg in de EK Kwalificatie vond plaats op 8 september 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Luxemburg. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Luxemburg favoriet. 1 keer wist de ploeg van IJsland te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor IJsland. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst IJsland 0
Winst Luxemburg 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel IJsland op een 5e positie staat, terwijl we Luxemburg terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
IJsland - Luxemburg Opstelling IJsland Opstelling Luxemburg Live IJsland - Luxemburg Live IJsland - Luxemburg kijken IJsland - Luxemburg kijken Live IJsland - Luxemburg stream IJsland - Luxemburg Fox Sports Nabeschouwing IJsland - Luxemburg Uitslag IJsland - Luxemburg Statistieken IJsland - Luxemburg EK Kwalificatie 2024 IJsland - Luxemburg wedden IJsland - Luxemburg gokken IJsland - Luxemburg Unibet