Nabeschouwing Israël - Wit-Rusland (1-0) || EK Kwalificatie 2024

Dinsdag 12 september 2023 - 20:45 uur



In de EK Kwalificatie 2024 neemt Israël het dinsdag 12 september 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Wit-Rusland. De wedstrijd wordt gespeeld in Bloomfield Stadium in Petah Tikva.

Via de Israël - Wit-Rusland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Israël - Wit-Rusland (1-0)

Het EK Kwalificatie duel tussen Israël en Wit-Rusland is onder leiding van scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea geëindigd in een 1-0 overwinning voor Israël. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Israël - Wit-Rusland
Goals
1
0
Balbezit
68%
32%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
22
12
Schoten op doel
7
5
Aanvallen
146
64
Gevaarlijke aanvallen
100
16
Passes
571
269
Overtredingen
6
7
Buitenspel
0
3
Corners
5
5
Wissels
5
5
LIVE Israël - Wit-Rusland 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Israël - Wit-Rusland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Israël - Wit-Rusland
Opstellingen Israël - Wit-Rusland

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Israël - Wit-Rusland

Israël en Wit-Rusland spelen tegen elkaar in seizoen 2024 van de EK Kwalificatie. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Israël en Wit-Rusland in de EK Kwalificatie vond plaats op 16 juni 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Israël. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Israël favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Wit-Rusland slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Israël 1
Winst Wit-Rusland 0
Gelijkspel 0
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Israël op een 3e positie staat, terwijl we Wit-Rusland terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Israël - Wit-Rusland Opstelling Israël Opstelling Wit-Rusland Live Israël - Wit-Rusland Live Israël - Wit-Rusland kijken Israël - Wit-Rusland kijken Live Israël - Wit-Rusland stream Israël - Wit-Rusland Fox Sports Nabeschouwing Israël - Wit-Rusland Uitslag Israël - Wit-Rusland Statistieken Israël - Wit-Rusland EK Kwalificatie 2024 Israël - Wit-Rusland wedden Israël - Wit-Rusland gokken Israël - Wit-Rusland Unibet