Nabeschouwing Kazachstan - Slovenië (1-2) || EK Kwalificatie 2024

Donderdag 23 maart 2023 - 16:00 uur



In de EK Kwalificatie 2024 neemt Kazachstan het donderdag 23 maart 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Slovenië. De wedstrijd wordt gespeeld in Astana Arena in Nur-Sultan.

Via de Kazachstan - Slovenië live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kazachstan - Slovenië (1-2)

Het EK Kwalificatie duel tussen Kazachstan en Slovenië is onder leiding van scheidsrechter Glenn Nyberg geëindigd in een 1-2 overwinning voor Slovenië. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Kazachstan - Slovenië
Goals
1
2
Balbezit
40%
60%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
5
15
Schoten op doel
2
6
Aanvallen
90
121
Gevaarlijke aanvallen
32
56
Passes
311
484
Overtredingen
17
11
Buitenspel
1
0
Corners
3
4
Wissels
3
4
LIVE Kazachstan - Slovenië 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kazachstan - Slovenië teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Kazachstan - Slovenië
Opstellingen Kazachstan - Slovenië

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Kazachstan - Slovenië

Kazachstan en Slovenië spelen tegen elkaar in seizoen 2024 van de EK Kwalificatie. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Glenn Nyberg en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe EK Kwalificatie seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Kazachstan en Slovenië elkaar treffen in de EK Kwalificatie.

Resultaat Aantal
Winst Kazachstan 0
Winst Slovenië 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Kazachstan - Slovenië Opstelling Kazachstan Opstelling Slovenië Live Kazachstan - Slovenië Live Kazachstan - Slovenië kijken Kazachstan - Slovenië kijken Live Kazachstan - Slovenië stream Kazachstan - Slovenië Fox Sports Nabeschouwing Kazachstan - Slovenië Uitslag Kazachstan - Slovenië Statistieken Kazachstan - Slovenië EK Kwalificatie 2024 Kazachstan - Slovenië wedden Kazachstan - Slovenië gokken Kazachstan - Slovenië Unibet