Nabeschouwing Letland - Turkije (2-3) || EK Kwalificatie 2024

Vrijdag 16 juni 2023 - 20:45 uur



In de EK Kwalificatie 2024 neemt Letland het vrijdag 16 juni 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Turkije. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadions Skonto in Riga.

Via de Letland - Turkije live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Letland - Turkije (2-3)

Het EK Kwalificatie duel tussen Letland en Turkije is onder leiding van scheidsrechter Tamás Bognár geëindigd in een 2-3 overwinning voor Turkije. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Letland - Turkije
Goals
2
3
Balbezit
31%
69%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
4
2
Schoten totaal
15
20
Schoten op doel
8
7
Aanvallen
72
93
Gevaarlijke aanvallen
49
66
Passes
224
518
Overtredingen
13
7
Buitenspel
1
0
Corners
3
2
Wissels
4
6
LIVE Letland - Turkije 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Letland - Turkije teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Letland - Turkije
Opstellingen Letland - Turkije

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Letland - Turkije

Letland en Turkije spelen tegen elkaar in seizoen 2024 van de EK Kwalificatie. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tamás Bognár en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Letland en Turkije elkaar treffen in de EK Kwalificatie.

Resultaat Aantal
Winst Letland 0
Winst Turkije 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Letland op een 5e positie staat, terwijl we Turkije terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Letland - Turkije Opstelling Letland Opstelling Turkije Live Letland - Turkije Live Letland - Turkije kijken Letland - Turkije kijken Live Letland - Turkije stream Letland - Turkije Fox Sports Nabeschouwing Letland - Turkije Uitslag Letland - Turkije Statistieken Letland - Turkije EK Kwalificatie 2024 Letland - Turkije wedden Letland - Turkije gokken Letland - Turkije Unibet