Nabeschouwing Liechtenstein - Luxemburg (0-1) || EK Kwalificatie 2024

Zondag 19 november 2023 - 20:45 uur

In de EK Kwalificatie 2024 neemt Liechtenstein het zondag 19 november 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Luxemburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Rheinpark Stadion in Vaduz.

Via de Liechtenstein - Luxemburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Liechtenstein - Luxemburg (0-1)

Het EK Kwalificatie duel tussen Liechtenstein en Luxemburg is onder leiding van scheidsrechter Stéphanie Frappart geëindigd in een 0-1 overwinning voor Luxemburg. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Danel Sinani in de 5e minuut, waardoor Luxembourg met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 69 minuten was het Gerson Rodrigues die Luxembourg op een 0-1 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Luxemburg uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Liechtenstein - Luxemburg 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Liechtenstein - Luxemburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Rode kaart Luxembourg Rode kaart voor Danel Sinani Luxembourg
5' Danel Sinani Luxembourg
7' Gele kaart Luxembourg Gele kaart voor Sandro Wieser Luxembourg
9' Gele kaart Liechtenstein Gele kaart voor Philipp Ospelt Julien Hasler Liechtenstein
48' Wissel Liechtenstein Wissel Luc Holtz voor Liechtenstein
57' Wissel Luxembourg Wissel Enes Mahmutovic voor Seid Korac Luxembourg
57' Wissel Luxembourg Wissel Florian Bohnert voor Sébastien Thill Luxembourg
63' Wissel Liechtenstein Wissel Niklas Beck voor Sandro Wolfinger Liechtenstein
63' Wissel Liechtenstein Wissel Liam Kranz voor Jens Hofer Liechtenstein
69' Gele kaart Liechtenstein Gele kaart voor Andreas Malin Liechtenstein
69' Doelpunt Luxembourg Doelpunt Gerson Rodrigues met assist van Florian Bohnert Luxembourg 0-1
73' Gele kaart Liechtenstein Gele kaart voor Livio Meier Liechtenstein
75' Wissel Liechtenstein Wissel Andrin Netzer voor Livio Meier Liechtenstein
75' Wissel Liechtenstein Wissel Severin Schlegel voor Lars Traber Liechtenstein
75' Wissel Luxembourg Wissel Edvin Muratovic voor Vincent Thill   Luxembourg
90' Wissel Luxembourg Wissel Marvin Martins  voor Laurent Jans   Luxembourg
Video hoogtepunten en samenvatting Liechtenstein - Luxemburg
Opstellingen Liechtenstein - Luxemburg
De opstellingen van Liechtenstein en Luxemburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Liechtenstein gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Luxemburg zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.