Nabeschouwing Liechtenstein - Portugal (0-2) || EK Kwalificatie 2024

Donderdag 16 november 2023 - 20:45 uur

In de EK Kwalificatie 2024 neemt Liechtenstein het donderdag 16 november 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Portugal. De wedstrijd wordt gespeeld in Rheinpark Stadion in Vaduz.

Via de Liechtenstein - Portugal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Liechtenstein - Portugal (0-2)

Het EK Kwalificatie duel tussen Liechtenstein en Portugal is onder leiding van scheidsrechter Mohammed Al Hakim geëindigd in een 0-2 overwinning voor Portugal. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 46e minuut door Cristiano Ronaldo , waarmee Portugal met 0-1 de leiding nam. Portugal vergrootte in de 57e minuut de voorsprong nadat het via een goal van João Cancelo op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Portugal.

LIVE Liechtenstein - Portugal 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Liechtenstein - Portugal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart Liechtenstein Gele kaart voor Simon Lüchinger Liechtenstein
46' Wissel Liechtenstein Wissel Livio Meier voor Simon Lüchinger Liechtenstein
46' Doelpunt Portugal Doelpunt Cristiano Ronaldo  met assist van Diogo Jota Portugal 0-1
57' Doelpunt Portugal Doelpunt João Cancelo met assist van António Silva Portugal 0-2
60' Wissel Portugal Wissel Ricardo Horta voor Bernardo Silva Portugal
64' Wissel Liechtenstein Wissel Liam Kranz voor Niklas Beck Liechtenstein
64' Wissel Liechtenstein Wissel Philipp Ospelt voor Julien Hasler Liechtenstein
67' Wissel Portugal Wissel Bruma voor Cristiano Ronaldo  Portugal
67' Wissel Portugal Wissel Vitinha voor Bruno Fernandes Portugal
77' Wissel Liechtenstein Wissel Jens Hofer voor Aron Sele Liechtenstein
82' VAR: Afgekeurd doelpunt Gonçalo Ramos Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Gonçalo Ramos Portugal
87' Wissel Portugal Wissel João Mário voor João Cancelo Portugal
87' Wissel Portugal Wissel João Neves voor João Félix Portugal
91' Wissel Liechtenstein Wissel Martin Marxer voor Dennis Salanovic Liechtenstein
95' Gele kaart Portugal Gele kaart voor Diogo Jota Portugal
Video hoogtepunten en samenvatting Liechtenstein - Portugal
Opstellingen Liechtenstein - Portugal
De opstellingen van Liechtenstein en Portugal zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Liechtenstein gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Portugal zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.