Nabeschouwing Nederland - Frankrijk (1-2) || EK Kwalificatie 2024

Vrijdag 13 oktober 2023 - 20:45 uur



In de EK Kwalificatie 2024 neemt Nederland het vrijdag 13 oktober 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Frankrijk. De wedstrijd wordt gespeeld in Johan Cruijff Arena in Amsterdam.

Via de Nederland - Frankrijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nederland - Frankrijk (1-2)

Het EK Kwalificatie duel tussen Nederland en Frankrijk is onder leiding van scheidsrechter Felix Zwayer geëindigd in een 1-2 overwinning voor Frankrijk. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Nederland - Frankrijk
Goals
1
2
Balbezit
46%
54%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
8
15
Schoten op doel
4
7
Aanvallen
83
121
Gevaarlijke aanvallen
37
49
Passes
460
564
Overtredingen
14
9
Buitenspel
5
2
Corners
2
3
Wissels
5
4
LIVE Nederland - Frankrijk 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nederland - Frankrijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Nederland - Frankrijk
Opstellingen Nederland - Frankrijk

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Nederland - Frankrijk

Nederland en Frankrijk spelen tegen elkaar in seizoen 2024 van de EK Kwalificatie. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Felix Zwayer en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Nederland en Frankrijk in de EK Kwalificatie vond plaats op 24 maart 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Frankrijk. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Frankrijk favoriet. 1 keer wist de ploeg van Nederland te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Nederland. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Nederland 0
Winst Frankrijk 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Nederland op een 2e positie staat, terwijl we Frankrijk terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Nederland - Frankrijk Opstelling Nederland Opstelling Frankrijk Live Nederland - Frankrijk Live Nederland - Frankrijk kijken Nederland - Frankrijk kijken Live Nederland - Frankrijk stream Nederland - Frankrijk Fox Sports Nabeschouwing Nederland - Frankrijk Uitslag Nederland - Frankrijk Statistieken Nederland - Frankrijk EK Kwalificatie 2024 Nederland - Frankrijk wedden Nederland - Frankrijk gokken Nederland - Frankrijk Unibet