Nabeschouwing Noord-Ierland - Slovenië (0-1) || EK Kwalificatie 2024

Dinsdag 17 oktober 2023 - 20:45 uur



In de EK Kwalificatie 2024 neemt Noord-Ierland het dinsdag 17 oktober 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Slovenië. De wedstrijd wordt gespeeld in Windsor Park in Belfast.

Via de Noord-Ierland - Slovenië live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Noord-Ierland - Slovenië (0-1)

Het EK Kwalificatie duel tussen Noord-Ierland en Slovenië is onder leiding van scheidsrechter Istvan Kovacs geëindigd in een 0-1 overwinning voor Slovenië. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Wedstrijdstatistieken Noord-Ierland - Slovenië
Balbezit
42%
58%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
5
2
Schoten totaal
6
8
Schoten op doel
2
4
Aanvallen
95
86
Gevaarlijke aanvallen
42
23
Passes
343
496
Overtredingen
11
11
Buitenspel
1
1
Corners
6
2
Wissels
5
3
LIVE Noord-Ierland - Slovenië 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Noord-Ierland - Slovenië teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Noord-Ierland - Slovenië
Opstellingen Noord-Ierland - Slovenië

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Noord-Ierland - Slovenië

Noord-Ierland en Slovenië spelen tegen elkaar in seizoen 2024 van de EK Kwalificatie. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Istvan Kovacs en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Noord-Ierland en Slovenië in de EK Kwalificatie vond plaats op 7 september 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Slovenië. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Slovenië favoriet. 1 keer wist de ploeg van Noord-Ierland te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Noord-Ierland. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Noord-Ierland 0
Winst Slovenië 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Noord-Ierland op een 5e positie staat, terwijl we Slovenië terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Noord-Ierland - Slovenië Opstelling Noord-Ierland Opstelling Slovenië Live Noord-Ierland - Slovenië Live Noord-Ierland - Slovenië kijken Noord-Ierland - Slovenië kijken Live Noord-Ierland - Slovenië stream Noord-Ierland - Slovenië Fox Sports Nabeschouwing Noord-Ierland - Slovenië Uitslag Noord-Ierland - Slovenië Statistieken Noord-Ierland - Slovenië EK Kwalificatie 2024 Noord-Ierland - Slovenië wedden Noord-Ierland - Slovenië gokken Noord-Ierland - Slovenië Unibet