Nabeschouwing Oostenrijk - Zweden (2-0) || EK Kwalificatie 2024

Dinsdag 20 juni 2023 - 20:45 uur



In de EK Kwalificatie 2024 neemt Oostenrijk het dinsdag 20 juni 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Zweden. De wedstrijd wordt gespeeld in Ernst-Happel-Stadion in Wien.

Via de Oostenrijk - Zweden live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Oostenrijk - Zweden (2-0)

Het EK Kwalificatie duel tussen Oostenrijk en Zweden is onder leiding van scheidsrechter Marco Guida geëindigd in een 2-0 overwinning voor Oostenrijk. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Oostenrijk - Zweden
Goals
2
0
Balbezit
63%
37%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
21
4
Schoten op doel
14
3
Aanvallen
102
86
Gevaarlijke aanvallen
47
42
Passes
429
252
Overtredingen
6
11
Buitenspel
3
0
Corners
6
4
Wissels
5
5
LIVE Oostenrijk - Zweden 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Oostenrijk - Zweden teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Oostenrijk - Zweden
Opstellingen Oostenrijk - Zweden

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Oostenrijk - Zweden

Oostenrijk en Zweden spelen tegen elkaar in seizoen 2024 van de EK Kwalificatie. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Guida en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Oostenrijk en Zweden elkaar treffen in de EK Kwalificatie.

Resultaat Aantal
Winst Oostenrijk 0
Winst Zweden 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Oostenrijk op een 1e positie staat, terwijl we Zweden terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Oostenrijk - Zweden Opstelling Oostenrijk Opstelling Zweden Live Oostenrijk - Zweden Live Oostenrijk - Zweden kijken Oostenrijk - Zweden kijken Live Oostenrijk - Zweden stream Oostenrijk - Zweden Fox Sports Nabeschouwing Oostenrijk - Zweden Uitslag Oostenrijk - Zweden Statistieken Oostenrijk - Zweden EK Kwalificatie 2024 Oostenrijk - Zweden wedden Oostenrijk - Zweden gokken Oostenrijk - Zweden Unibet