Nabeschouwing San Marino - Finland (1-2) || EK Kwalificatie 2024

Maandag 20 november 2023 - 20:45 uur

In de EK Kwalificatie 2024 neemt San Marino het maandag 20 november 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Finland. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico di Serravalle in Serravalle.

Via de San Marino - Finland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing San Marino - Finland (1-2)

Het EK Kwalificatie duel tussen San Marino en Finland is onder leiding van scheidsrechter Manfredas Lukjančukas geëindigd in een 1-2 overwinning voor Finland. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 50e minuut door Pyry Soiri, waarmee Finland met 0-1 de leiding nam. Finland vergrootte in de 58e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Pyry Soiri op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Vlak voor tijd werd de stand 1-2 doordat Filippo Berardi van San Marino een penalty wist te benutten in de 97e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Manfredas Lukjančukas, waardoor Finland een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE San Marino - Finland 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd San Marino - Finland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart San Marino Gele kaart voor Matteo Vitaioli San Marino
35' Gele kaart Finland Gele kaart voor Tomas Galvez Finland
46' Wissel Finland Wissel Joel Pohjanpalo voor Robin Lod  Finland
50' Doelpunt Finland Doelpunt Pyry Soiri Finland 0-1
56' Gele kaart San Marino Gele kaart voor Alessandro Tosi San Marino
58' Doelpunt Finland Doelpunt Pyry Soiri met assist van Tomas Galvez Finland 0-2
61' VAR: Afgekeurd doelpunt Teemu Pukki Afgekeurd doelpunt Teemu Pukki Finland
62' Wissel San Marino Wissel Filippo Berardi voor Matteo Vitaioli San Marino
68' Gele kaart San Marino Gele kaart voor Lorenzo Capicchioni San Marino
70' Wissel Finland Wissel Kaan Kairinen voor Glen Kamara Finland
71' Wissel Finland Wissel Benjamin Källman voor Daniel Håkans Finland
71' Wissel Finland Wissel Jere Uronen voor Pyry Soiri Finland
78' Wissel San Marino Wissel Manuel Battistini voor Dante Rossi San Marino
78' Wissel Finland Wissel Tommaso Zafferani voor Marcello Mularoni Finland
79' Wissel San Marino Wissel Fredrik Jensen voor Teemu Pukki San Marino
92' Wissel San Marino Wissel Andrea Magi voor Lorenzo Lazzari San Marino
91' Gele kaart San Marino Gele kaart voor Manuel Battistini San Marino
94' Gele kaart San Marino Gele kaart voor Tommaso Zafferani San Marino
96' Gele kaart Finland Gele kaart voor Richard Jensen Finland
97' Penalty San Marino Penalty Filippo Berardi San Marino 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting San Marino - Finland
Opstellingen San Marino - Finland
De opstellingen van San Marino en Finland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat San Marino gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Finland zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.