Nabeschouwing Servië - Bulgarije (2-2) || EK Kwalificatie 2024

Zondag 19 november 2023 - 15:00 uur

In de EK Kwalificatie 2024 neemt Servië het zondag 19 november 2023 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Bulgarije.

Via de Servië - Bulgarije live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Servië - Bulgarije (2-2)

De EK Kwalificatie 2024 wedstrijd tussen Servië en Bulgarije geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door Milos Veljkovic, waarmee Serbia met 1-0 de leiding nam. Bulgaria kwam in de 59e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Georgi Rusev, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 69e minuut zette Kiril Despodov zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Bulgaria de leiding in de wedstrijd nam.

Na 82 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Srdjan Babic  de 2-2 maakte voor Serbia. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Servië - Bulgarije 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Servië - Bulgarije teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Bulgaria Gele kaart voor Aleks Petkov Bulgaria
16' Doelpunt Serbia Doelpunt Milos Veljkovic met assist van Nemanja Gudelj Serbia 1-0
46' Wissel Bulgaria Wissel Georgi Rusev voor Martin Minchev Bulgaria
51' Gele kaart Serbia Gele kaart voor Sasa Lukic Serbia
59' Doelpunt Bulgaria Doelpunt Georgi Rusev met assist van Aleksandar Kolev Bulgaria 1-1
62' Wissel Serbia Wissel Dušan Vlahović voor Filip Djuricic Serbia
69' Doelpunt Bulgaria Doelpunt Kiril Despodov met assist van Filip Krastev Bulgaria 1-2
76' Wissel Serbia Wissel Ivan Ilić voor Sasa Lukic Serbia
76' Wissel Serbia Wissel Nemanja Radonjić voor Andrija Zivkovic Serbia
77' Wissel Bulgaria Wissel Ivan Ilić voor Sasa Lukic Bulgaria
77' Wissel Bulgaria Wissel Ilian Iliev voor Aleksandar Kolev Bulgaria
77' Wissel Serbia Wissel Nemanja Radonjić voor Andrija Zivkovic Serbia
82' Doelpunt Serbia Doelpunt Srdjan Babic  met assist van Dusan Tadic  Serbia 2-2
85' Wissel Serbia Wissel Nemanja Maksimovic voor Filip Kostić Serbia
85' Wissel Serbia Wissel Filip Mladenovic voor Aleksandar Mitrovic Serbia
90' Wissel Bulgaria Wissel Svetoslav Kovachev voor Kiril Despodov Bulgaria
Video hoogtepunten en samenvatting Servië - Bulgarije
Opstellingen Servië - Bulgarije
De opstellingen van Servië en Bulgarije zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Servië gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Bulgarije zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Ilian Dimov Iliev
Voorbeschouwing Servië - Bulgarije

Servië en Bulgarije spelen tegen elkaar in seizoen 2024 van de EK Kwalificatie. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Erik Lambrechts en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Servië en Bulgarije in de EK Kwalificatie vond plaats op 20 juni 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Servië 0
Winst Bulgarije 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Servië op een 2e positie staat, terwijl we Bulgarije terugvinden op de 5e plaats.