Nabeschouwing Wit-Rusland - Romania (0-0) || EK Kwalificatie 2024

Donderdag 12 oktober 2023 - 20:45 uur



In de EK Kwalificatie 2024 neemt Wit-Rusland het donderdag 12 oktober 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Romania. De wedstrijd wordt gespeeld in Olimpiyskiy Stadion Fisht in Sochi.

Via de Wit-Rusland - Romania live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wit-Rusland - Romania (0-0)

De EK Kwalificatie 2024 wedstrijd tussen Wit-Rusland en Romania geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Romania, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Romania kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Wedstrijdstatistieken Wit-Rusland - Romania
Balbezit
32%
68%
Gele kaarten
2
0
Schoten totaal
9
19
Schoten op doel
2
5
Aanvallen
73
187
Gevaarlijke aanvallen
19
79
Passes
318
666
Overtredingen
14
7
Buitenspel
2
3
Corners
4
9
Wissels
5
5
LIVE Wit-Rusland - Romania 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wit-Rusland - Romania teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Wit-Rusland - Romania
Opstellingen Wit-Rusland - Romania

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Wit-Rusland - Romania

Wit-Rusland en Romania spelen tegen elkaar in seizoen 2024 van de EK Kwalificatie. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Espen Eskås en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Wit-Rusland en Romania in de EK Kwalificatie vond plaats op 28 maart 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Romania. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Romania favoriet. 1 keer wist de ploeg van Wit-Rusland te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Wit-Rusland. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Wit-Rusland 0
Winst Romania 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Wit-Rusland op een 4e positie staat, terwijl we Romania terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Wit-Rusland - Romania Opstelling Wit-Rusland Opstelling Romania Live Wit-Rusland - Romania Live Wit-Rusland - Romania kijken Wit-Rusland - Romania kijken Live Wit-Rusland - Romania stream Wit-Rusland - Romania Fox Sports Nabeschouwing Wit-Rusland - Romania Uitslag Wit-Rusland - Romania Statistieken Wit-Rusland - Romania EK Kwalificatie 2024 Wit-Rusland - Romania wedden Wit-Rusland - Romania gokken Wit-Rusland - Romania Unibet