Nabeschouwing Fiorentina - Čukarički (6-0) || UEFA Conference League 2023/2024

Donderdag 26 oktober 2023 - 21:00 uur

In de UEFA Conference League 2023/2024 neemt Fiorentina het donderdag 26 oktober 2023 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Čukarički. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Artemio Franchi in Firenze.

Via de Fiorentina - Čukarički live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fiorentina - Čukarički (6-0)

Het UEFA Conference League duel tussen Fiorentina en Čukarički is onder leiding van scheidsrechter Chrysovalantis Theouli geëindigd in een 6-0 overwinning voor Fiorentina. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door Lucas Beltrán, waarmee Fiorentina met 1-0 de leiding nam. Fiorentina vergrootte in de 10e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Lucas Beltrán op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 29e minuut volgde een derde treffer van Fiorentina, waarmee Jonathan Ikoné zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

In de 38e minuut werd Luka Subotic van Čukarički met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Čukarički het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Ook na de derde treffer nam Fiorentina geen gas terug, waardoor in de 65e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van Riccardo Sottil. De vijfde treffer van Fiorentina viel in de 73e minuut en kwam op naam te staan van Lucas Martínez Quarta. Even later viel het zesde en tevens laatste doelpunt van de wedstrijd. In de 83e minuut was het Fiorentina dat via Maxime López de stand op 6-0 zette en daarmee ook de einduitslag bepaalde.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Chrysovalantis Theouli en eindigde de wedstrijd dus met een 6-0 stand in het voordeel van Fiorentina, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

LIVE Fiorentina - Čukarički 6-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fiorentina - Čukarički teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Fiorentina Doelpunt Lucas Beltrán met assist van Luca Ranieri Fiorentina 1-0
6' Gele kaart Čukarički Gele kaart voor Ognjen Vranješ Čukarički
8' Wissel Fiorentina Wissel Pietro Comuzzo voor Michael Kayode Fiorentina
9' Gele kaart Čukarički Gele kaart voor Marko Docic Čukarički
10' Doelpunt Fiorentina Doelpunt Lucas Beltrán met assist van Lucas Martínez Quarta Fiorentina 2-0
29' Doelpunt Fiorentina Doelpunt Jonathan Ikoné met assist van Rolando Mandragora Fiorentina 3-0
37' Luka Subotic Čukarički
38' Rode kaart Čukarički Rode kaart voor Luka Subotic Čukarički
46' Wissel Fiorentina Wissel Niccolò Pierozzi voor Fabiano Parisi Fiorentina
46' Wissel Čukarički Wissel Luka Adzic voor Djordje Ivanovic Čukarički
46' Wissel Čukarički Wissel Mihajlo Cvetkovic voor Sunday Adetunji Čukarički
46' Wissel Čukarički Wissel Vojin Serafimovic voor Marko Docic Čukarički
58' Wissel Fiorentina Wissel MBala Nzola voor Lucas Beltrán Fiorentina
58' Wissel Fiorentina Wissel Riccardo Sottil voor Jonathan Ikoné Fiorentina
65' Doelpunt Fiorentina Doelpunt Riccardo Sottil Fiorentina 4-0
66' Wissel Čukarički Wissel Ibrahima Ndiaye  voor Viktor Rogan Čukarički
67' Wissel Fiorentina Wissel Gino Infantino voor Antonín Barák Fiorentina
73' Doelpunt Fiorentina Doelpunt Lucas Martínez Quarta met assist van Riccardo Sottil Fiorentina 5-0
79' Wissel Čukarički Wissel Stefan Kovac voor Nikola Stankovic Čukarički
83' Doelpunt Fiorentina Doelpunt Maxime López met assist van Gino Infantino Fiorentina 6-0
Video hoogtepunten en samenvatting Fiorentina - Čukarički
Opstellingen Fiorentina - Čukarički
De opstellingen van Fiorentina en Čukarički zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fiorentina gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Čukarički zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Fiorentina - Čukarički

Fiorentina en Čukarički spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Chrysovalantis Theouli en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Fiorentina en Čukarički elkaar treffen in de UEFA Conference League.

Winst Fiorentina 0
Winst Čukarički 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fiorentina op een 3e positie staat, terwijl we Čukarički terugvinden op de 4e plaats.