Nabeschouwing Genk - Čukarički (2-0) || UEFA Conference League 2023/2024

Donderdag 14 december 2023 - 18:45 uur

In de UEFA Conference League 2023/2024 neemt Genk het donderdag 14 december 2023 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Čukarički. De wedstrijd wordt gespeeld in Luminus Arena in Genk.

Via de Genk - Čukarički live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Genk - Čukarički (2-0)

Het UEFA Conference League duel tussen Genk en Čukarički is onder leiding van scheidsrechter Trustin Farrugia Cann geëindigd in een 2-0 overwinning voor Genk. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 9e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg Joseph Paintsil van Genk via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel in de eerste helft, na 21 minuten was het Bryan Heynen die Genk op een 1-0 voorsprong zette. In de 33e minuut moest Genk verder met een man minder nadat Alejandro Galarza een rode kaart had gekregen.

Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 2-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft vergrootte Joseph Paintsil de voorsprong door in de 57e minuut de 2-0 te scoren voor Genk.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Genk.

LIVE Genk - Čukarički 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Genk - Čukarički teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Penalty gemist Genk Penalty gemist Joseph Paintsil Joseph Paintsil Genk
21' Doelpunt Genk Doelpunt Bryan Heynen met assist van Alieu Fadera Genk 1-0
30' Wissel Čukarički Wissel Nemanja Belic voor Nenad Filipovic Čukarički
32' Gele kaart Čukarički Gele kaart voor Sambou Sissoko Čukarički
33' Rode kaart Genk Rode kaart voor Alejandro Galarza Genk
33' Alejandro Galarza Genk
38' Wissel Genk Wissel Patrik Hrosovsky voor Alieu Fadera Genk
50' Gele kaart Čukarički Gele kaart voor Luka Adzic Čukarički
57' Doelpunt Genk Doelpunt Joseph Paintsil met assist van Bilal El Khannouss Genk 2-0
65' Wissel Čukarički Wissel Luther Singh voor Luka Adzic Čukarički
78' Wissel Čukarički Wissel Sunday Adetunji voor Mihajlo Cvetkovic Čukarički
78' Wissel Čukarički Wissel Aleksa Jankovic voor Djordje Ivanovic Čukarički
78' Wissel Čukarički Wissel Stefan Tomovic voor Igor Miladinovic Čukarički
85' Wissel Genk Wissel Christopher Baah voor Joseph Paintsil Genk
92' Wissel Genk Wissel Tolu Arokodare voor Yira Collins Sor Genk
91' Gele kaart Genk Gele kaart voor Zakaria El Ouahdi Genk
92' Wissel Genk Wissel Anouar Ait El Hadj voor Bilal El Khannouss Genk
93' Gele kaart Čukarički Gele kaart voor Luther Singh Čukarički
Video hoogtepunten en samenvatting Genk - Čukarički
Opstellingen Genk - Čukarički
De opstellingen van Genk en Čukarički zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Genk gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Čukarički zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.
Formatie 4-5-1
Coach Igor Matić
Voorbeschouwing Genk - Čukarički

Genk en Čukarički spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Trustin Farrugia Cann en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Genk en Čukarički in de UEFA Conference League vond plaats op 5 oktober 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Genk. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Genk favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Čukarički slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Genk 1
Winst Čukarički 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Genk op een 3e positie staat, terwijl we Čukarički terugvinden op de 4e plaats.