Nabeschouwing Gent - Maccabi Haifa (1-1) || UEFA Conference League 2023/2024

Woensdag 21 februari 2024 - 18:00 uur

In de UEFA Conference League 2023/2024 neemt Gent het woensdag 21 februari 2024 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Maccabi Haifa. De wedstrijd wordt gespeeld in GHELAMCO-arena in Gent.

Via de Gent - Maccabi Haifa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gent - Maccabi Haifa (1-1)

De UEFA Conference League 2023/2024 wedstrijd tussen Gent en Maccabi Haifa geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Maccabi Haifa kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van Frantzdy Pierrot. Een ongelukkig eigen doelpunt van Abdoulaye Seck zorgde ervoor dat Gent op 1-1 kwam te staan in de 69e minuut. In de 72e minuut kreeg Daniel Sundgren van Maccabi Haifa voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Maccabi Haifa de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Gent - Maccabi Haifa 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gent - Maccabi Haifa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Maccabi Haifa Doelpunt Frantzdy Pierrot met assist van Anan Khalaili Maccabi Haifa 0-1
11' Gele kaart Maccabi Haifa Gele kaart voor Daniel Sundgren Maccabi Haifa
23' Gele kaart Maccabi Haifa Gele kaart voor Kenny Saief Maccabi Haifa
56' Wissel Gent Wissel M. Sonko voor Laurent Depoitre Gent
56' Wissel Gent Wissel Tibe De Vlieger voor Matisse Samoise Gent
66' Wissel Maccabi Haifa Wissel Gadi Kinda voor Lior Refaelov Maccabi Haifa
69' Eigen doelpunt Gent Eigen doelpunt Abdoulaye Seck Hyun-seok Hong Gent 1-1
72' Tweede gele kaart Maccabi Haifa Tweede gele kaart voor Daniel Sundgren Maccabi Haifa
74' Wissel Maccabi Haifa Wissel Pierre Cornud voor Kenny Saief Maccabi Haifa
74' Wissel Maccabi Haifa Wissel Goni Naor voor Ali Mohamed Maccabi Haifa
74' Wissel Maccabi Haifa Wissel Suf Podgoreanu voor Anan Khalaili Maccabi Haifa
78' Gele kaart Maccabi Haifa Gele kaart voor Suf Podgoreanu Maccabi Haifa
81' Wissel Maccabi Haifa Wissel Lorenco Šimić voor Frantzdy Pierrot Maccabi Haifa
Video hoogtepunten en samenvatting Gent - Maccabi Haifa
Opstellingen Gent - Maccabi Haifa
De opstellingen van Gent en Maccabi Haifa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gent gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Maccabi Haifa zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.