Nabeschouwing KÍ - Slovan Bratislava (1-2) || UEFA Conference League 2023/2024

Donderdag 30 november 2023 - 18:45 uur

In de UEFA Conference League 2023/2024 neemt het donderdag 30 november 2023 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Slovan Bratislava. De wedstrijd wordt gespeeld in Tórsvøllur in Tórshavn.

Via de KÍ - Slovan Bratislava live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing KÍ - Slovan Bratislava (1-2)

Het UEFA Conference League duel tussen en Slovan Bratislava is onder leiding van scheidsrechter Kristo Tohver geëindigd in een 1-2 overwinning voor Slovan Bratislava. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door Mads Boe Mikkelsen, waarmee KÍ met 1-0 de leiding nam. Slovan Bratislava kwam in de 24e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Juraj Kucka, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 62e minuut zette Juraj Kucka zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Slovan Bratislava de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Kristo Tohver, waardoor Slovan Bratislava een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE KÍ - Slovan Bratislava 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd KÍ - Slovan Bratislava teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt KÍ Doelpunt Mads Boe Mikkelsen met assist van Vegard Forren 1-0
24' Doelpunt Slovan Bratislava Doelpunt Juraj Kucka met assist van David Strelec Slovan Bratislava 1-1
27' Gele kaart KÍ Gele kaart voor Patrick Da Silva
28' Gele kaart Slovan Bratislava Gele kaart voor David Strelec Slovan Bratislava
61' Wissel Slovan Bratislava Wissel Kevin Wimmer voor Tigran Barseghyan Slovan Bratislava
62' Doelpunt Slovan Bratislava Doelpunt Juraj Kucka met assist van Aleksandar Cavric Slovan Bratislava 1-2
64' Wissel KÍ Wissel Claes Kronberg voor Mads Boe Mikkelsen
71' Gele kaart Slovan Bratislava Gele kaart voor Milan Borjan Slovan Bratislava
75' Wissel KÍ Wissel Jóhan Josephsen voor Deni Pavlović
75' Gele kaart Slovan Bratislava Gele kaart voor Juraj Kucka Slovan Bratislava
83' Gele kaart Slovan Bratislava Gele kaart voor Kevin Wimmer Slovan Bratislava
84' Gele kaart KÍ Gele kaart voor Vegard Forren
85' Gele kaart Slovan Bratislava Gele kaart voor David Strelec Slovan Bratislava
85' Wissel Slovan Bratislava Wissel Malik Abubakari voor David Strelec Slovan Bratislava
94' Gele kaart Slovan Bratislava Gele kaart voor Kyriakos Savvidis Slovan Bratislava
91' Wissel Slovan Bratislava Wissel Lukas Pauschek voor César Blackman Slovan Bratislava
91' Wissel Slovan Bratislava Wissel Sharani Zuberu voor Aleksandar Cavric Slovan Bratislava
Video hoogtepunten en samenvatting KÍ - Slovan Bratislava
Opstellingen KÍ - Slovan Bratislava
De opstellingen van KÍ en Slovan Bratislava zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat KÍ gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Slovan Bratislava zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.