Nabeschouwing Lille - KÍ (3-0) || UEFA Conference League 2023/2024

Donderdag 14 december 2023 - 21:00 uur

In de UEFA Conference League 2023/2024 neemt Lille het donderdag 14 december 2023 om 21:00 uur in eigen huis op tegen . De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Pierre-Mauroy in Villeneuve d'Ascq.

Via de Lille - KÍ live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lille - KÍ (3-0)

Het UEFA Conference League duel tussen Lille en is onder leiding van scheidsrechter António Emanuel Carvalho Nobre geëindigd in een 3-0 overwinning voor Lille. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 29 minuten. Yusuf Yazıcı maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee LOSC Lille vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. In de 84e minuut kreeg Jóannes Danielsen van KÍ voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor KÍ de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. In de 86e minuut werd door de scheidsrechter opnieuw een strafschop gegeven. Dit keer was het Angel Gomes van LOSC Lille die de aanloop nam en niet faalde vanaf 11 meter: 2-0.

Edon Zhegrova zette LOSC Lille even later op 3-0 nadat hij een door scheidsrechter António Emanuel Carvalho Nobre toegekende penalty wist te benutten. In de 94e minuut moest KÍ verder met een man minder, nadat Jákup Andreasen een tweede gele kaart kreeg.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter António Emanuel Carvalho Nobre, waardoor Lille een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Lille - KÍ 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lille - KÍ teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart KÍ Gele kaart voor Heini Vatnsdal
28' Gele kaart KÍ Gele kaart voor Vegard Forren
29' Penalty LOSC Lille Penalty Yusuf Yazıcı LOSC Lille 1-0
39' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor Nabil Bentaleb LOSC Lille
46' Wissel LOSC Lille Wissel Benjamin André voor Nabil Bentaleb LOSC Lille
59' Wissel KÍ Wissel Deni Pavlović voor Odmar Faerö
59' Wissel KÍ Wissel Børge Petersen voor Heini Vatnsdal
61' Gele kaart KÍ Gele kaart voor Jóannes Danielsen
67' Wissel LOSC Lille Wissel Angel Gomes voor Adam Ounas LOSC Lille
67' Wissel LOSC Lille Wissel Gabriel Gudmundsson voor Ismaily LOSC Lille
67' Wissel LOSC Lille Wissel Edon Zhegrova voor Yusuf Yazıcı LOSC Lille
72' Wissel KÍ Wissel Latif Ahmed voor Claes Kronberg
77' Gele kaart KÍ Gele kaart voor René Joensen
80' Wissel KÍ Wissel Páll Klettskarð voor Sivert Gussias
84' Wissel LOSC Lille Wissel Alan Virginius voor Hákon Arnar Haraldsson LOSC Lille
84' Tweede gele kaart KÍ Tweede gele kaart voor Jóannes Danielsen
85' Gele kaart KÍ Gele kaart voor Jákup Andreasen
86' Penalty LOSC Lille Penalty Angel Gomes LOSC Lille 2-0
96' Penalty LOSC Lille Penalty Edon Zhegrova LOSC Lille 3-0
94' Tweede gele kaart KÍ Tweede gele kaart voor Jákup Andreasen
Video hoogtepunten en samenvatting Lille - KÍ
Opstellingen Lille - KÍ
De opstellingen van Lille en KÍ zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lille gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en KÍ zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Coach Paulo Alexandre Rodrigues Fonseca
Voorbeschouwing Lille - KÍ

Lille en spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter António Emanuel Carvalho Nobre en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lille en KÍ in de UEFA Conference League vond plaats op 5 oktober 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Lille 0
Winst KÍ 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lille op een 1e positie staat, terwijl we terugvinden op de 3e plaats.