Nabeschouwing Ludogorets - Servette (0-1) || UEFA Conference League 2023/2024

Donderdag 22 februari 2024 - 18:45 uur

In de UEFA Conference League 2023/2024 neemt Ludogorets het donderdag 22 februari 2024 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Servette. De wedstrijd wordt gespeeld in Huvepharma Arena (Razgrad) in Razgrad.

Via de Ludogorets - Servette live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ludogorets - Servette (0-1)

Het UEFA Conference League duel tussen Ludogorets en Servette is onder leiding van scheidsrechter Əliyar Ağayev geëindigd in een 0-1 overwinning voor Servette. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door Timothé Cognat, waarmee Servette met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Ludogorets dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Servette.

LIVE Ludogorets - Servette 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ludogorets - Servette teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Servette Gele kaart voor Timothé Cognat Servette
6' Doelpunt Servette Doelpunt Timothé Cognat Servette 0-1
13' Gele kaart Ludogorets Gele kaart voor Caio Vidal Ludogorets
31' Gele kaart Servette Gele kaart voor Bendegúz Bolla Servette
54' Gele kaart Servette Gele kaart voor Bradley Mazikou Servette
56' Wissel Servette Wissel Gaël Ondoua voor Bendegúz Bolla Servette
66' Wissel Ludogorets Wissel Rwan Seco voor Claude Gonçalves Ludogorets
74' Wissel Ludogorets Wissel Rick voor Caio Vidal Ludogorets
77' Gele kaart Ludogorets Gele kaart voor Jakub Piotrowski Ludogorets
84' Wissel Servette Wissel Dereck Kutesa voor Timothé Cognat Servette
84' Wissel Ludogorets Wissel Matías Tissera voor Pedro Naressi Ludogorets
89' Gele kaart Ludogorets Gele kaart voor Son Ludogorets
93' Wissel Servette Wissel Anthony Baron voor Alexis Antunes Servette
Video hoogtepunten en samenvatting Ludogorets - Servette
Opstellingen Ludogorets - Servette
De opstellingen van Ludogorets en Servette zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ludogorets gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Servette zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.