Nabeschouwing Olimpija - KÍ (2-0) || UEFA Conference League 2023/2024

Donderdag 9 november 2023 - 21:00 uur

In de UEFA Conference League 2023/2024 neemt Olimpija het donderdag 9 november 2023 om 21:00 uur in eigen huis op tegen . De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Stožice in Ljubljana.

Via de Olimpija - KÍ live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olimpija - KÍ (2-0)

Het UEFA Conference League duel tussen Olimpija en is onder leiding van scheidsrechter Philip Farrugia geëindigd in een 2-0 overwinning voor Olimpija. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor Árni Frederiksberg van KÍ. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 62e minuut het veld moest verlaten. Op de eerste goal van de wedstrijd moest uiteindelijk behoorlijk lang gewacht worden, want pas na 84 minuten was het David Sualehe die Olimpija op een 1-0 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Olimpija via een goal van Mustafa Nukic in de 88e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Olimpija.

LIVE Olimpija - KÍ 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olimpija - KÍ teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' VAR: Afgekeurd doelpunt Rui Pedro Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Rui Pedro Olimpija
35' Gele kaart Olimpija Gele kaart voor Marko Brest Olimpija
40' Gele kaart KÍ Gele kaart voor Jákup Biskopstø Andreasen
40' Gele kaart KÍ Gele kaart voor Árni Frederiksberg
46' Gele kaart Olimpija Gele kaart voor Marcel Ratnik Olimpija
62' Tweede gele kaart KÍ Tweede gele kaart voor Árni Frederiksberg
63' Wissel KÍ Wissel Sivert Gussias voor Páll Klettskarð
63' Wissel KÍ Wissel Mads Boe Mikkelsen voor Patrick Da Silva
63' Wissel Olimpija Wissel Ivan Posavec voor Marko Brest Olimpija
68' Wissel Olimpija Wissel Diogo Pinto voor Saar Fadida Olimpija
69' Gele kaart KÍ Gele kaart voor Sivert Gussias
73' Wissel KÍ Wissel Deni Pavlović voor Luc Kassi
76' Wissel Olimpija Wissel Pedro Lucas Schwaizer voor Nemanja Motika Olimpija
76' Wissel Olimpija Wissel Mustafa Nukic voor Admir Bristric Olimpija
76' Wissel Olimpija Wissel David Sualehe voor Justas Lasickas Olimpija
84' Doelpunt Olimpija Doelpunt David Sualehe met assist van Ahmet Muhamedbegovic Olimpija 1-0
86' Wissel KÍ Wissel Jóhan Josephsen voor Vegard Forren
88' Doelpunt Olimpija Doelpunt Mustafa Nukic met assist van Pedro Lucas Schwaizer Olimpija 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Olimpija - KÍ
Opstellingen Olimpija - KÍ
De opstellingen van Olimpija en KÍ zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Olimpija gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en KÍ zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Olimpija - KÍ

Olimpija en spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Philip Farrugia en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Olimpija en KÍ in de UEFA Conference League vond plaats op 26 oktober 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor KÍ. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is KÍ favoriet. 1 keer wist de ploeg van Olimpija te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Olimpija. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Olimpija 0
Winst KÍ 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Olimpija op een 4e positie staat, terwijl we terugvinden op de 3e plaats.