Nabeschouwing Servette - Ludogorets (0-0) || UEFA Conference League 2023/2024

Donderdag 15 februari 2024 - 21:00 uur

In de UEFA Conference League 2023/2024 neemt Servette het donderdag 15 februari 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Ludogorets. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de Genève in Carouge.

Via de Servette - Ludogorets live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Servette - Ludogorets (0-0)

De UEFA Conference League 2023/2024 wedstrijd tussen Servette en Ludogorets geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Servette en Ludogorets gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Servette, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Filip Glova niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Servette - Ludogorets 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Servette - Ludogorets teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart Servette Gele kaart voor Bradley Mazikou Servette
37' Gele kaart Servette Gele kaart voor Gaël Ondoua Servette
46' Wissel Servette Wissel Timothé Cognat voor Bradley Mazikou Servette
54' Gele kaart Servette Gele kaart voor Jérémy Guillemenot Servette
60' Wissel Servette Wissel Dereck Kutesa voor Bendegúz Bolla Servette
61' Wissel Servette Wissel Alexis Antunes voor Jérémy Guillemenot Servette
64' Wissel Ludogorets Wissel Rick voor Caio Vidal Ludogorets
75' Wissel Ludogorets Wissel Rwan Seco voor Bernard Tekpetey  Ludogorets
80' Gele kaart Ludogorets Gele kaart voor Noah Sonko Sundberg Ludogorets
85' Wissel Ludogorets Wissel Spas Delev voor Kwadwo Duah Ludogorets
89' Wissel Servette Wissel Anthony Baron voor Gaël Ondoua Servette
Video hoogtepunten en samenvatting Servette - Ludogorets
Opstellingen Servette - Ludogorets
De opstellingen van Servette en Ludogorets zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Servette gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Ludogorets zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.