Nabeschouwing Servette - Viktoria Pilsen (0-0) || UEFA Conference League 2023/2024

Donderdag 7 maart 2024 - 21:00 uur

In de UEFA Conference League 2023/2024 neemt Servette het donderdag 7 maart 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Viktoria Pilsen. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de Genève in Carouge.

Via de Servette - Viktoria Pilsen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Servette - Viktoria Pilsen (0-0)

De UEFA Conference League 2023/2024 wedstrijd tussen Servette en Viktoria Pilsen geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Servette en Viktoria Pilsen gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Servette, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Morten Krogh niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Servette - Viktoria Pilsen 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Servette - Viktoria Pilsen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor Cadu Viktoria Plzeň
41' Gele kaart Servette Gele kaart voor Keigo Tsunemoto Servette
44' Gele kaart Servette Gele kaart voor Jérémy Guillemenot Servette
46' Wissel Servette Wissel Miroslav Stevanovic  voor Jérémy Guillemenot Servette
48' Gele kaart Servette Gele kaart voor Bendegúz Bolla Servette
58' Wissel Viktoria Plzeň Wissel Jan Sýkora voor Matěj Vydra Viktoria Plzeň
65' Wissel Servette Wissel Alexis Antunes voor Dereck Kutesa Servette
65' Wissel Servette Wissel Timothé Cognat voor Samba Diba Servette
74' Wissel Viktoria Plzeň Wissel Jan Kliment voor Jhon Mosquera Viktoria Plzeň
78' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor Jan Kopic Viktoria Plzeň
81' Wissel Servette Wissel Anthony Baron voor Bendegúz Bolla Servette
92' Wissel Servette Wissel Tiemoko Ouattara voor Théo Magnin Servette
91' Wissel Viktoria Plzeň Wissel Ibrahim Traoré voor Cadu Viktoria Plzeň
Video hoogtepunten en samenvatting Servette - Viktoria Pilsen
Opstellingen Servette - Viktoria Pilsen
De opstellingen van Servette en Viktoria Pilsen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Servette gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Viktoria Pilsen zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.