Nabeschouwing Sturm Graz - Lille (0-3) || UEFA Conference League 2023/2024

Donderdag 7 maart 2024 - 18:45 uur

In de UEFA Conference League 2023/2024 neemt Sturm Graz het donderdag 7 maart 2024 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Lille. De wedstrijd wordt gespeeld in Merkur Arena in Graz.

Via de Sturm Graz - Lille live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sturm Graz - Lille (0-3)

Het UEFA Conference League duel tussen Sturm Graz en Lille is onder leiding van scheidsrechter Bartosz Frankowski geëindigd in een 0-3 overwinning voor Lille. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door Jonathan David, waarmee LOSC Lille met 0-1 de leiding nam. LOSC Lille vergrootte in de 51e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Jonathan David op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 71e minuut volgde een derde treffer van LOSC Lille, waarmee Edon Zhegrova zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Bartosz Frankowski, waardoor Lille een 0-3 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Sturm Graz - Lille 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sturm Graz - Lille teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Doelpunt LOSC Lille Doelpunt Jonathan David met assist van Ayyoub Bouaddi LOSC Lille 0-1
42' Wissel Sturm Graz Wissel William Bøving voor Manprit Sarkaria Sturm Graz
51' Doelpunt LOSC Lille Doelpunt Jonathan David LOSC Lille 0-2
64' Wissel LOSC Lille Wissel Rémy Cabella voor Hákon Arnar Haraldsson LOSC Lille
64' Wissel LOSC Lille Wissel Stefan Hierländer voor Mika Biereth LOSC Lille
64' Wissel LOSC Lille Wissel Yusuf Yazıcı voor Jonathan David LOSC Lille
64' Wissel Sturm Graz Wissel Gabriel Gudmundsson voor Ismaily Sturm Graz
65' Wissel Sturm Graz Wissel Szymon Włodarczyk voor Otar Kiteishvili Sturm Graz
65' Wissel Sturm Graz Wissel Amady Camara voor Dimitri Lavalėe Sturm Graz
68' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor Gregory Wüthrich Sturm Graz
71' Doelpunt LOSC Lille Doelpunt Edon Zhegrova met assist van Angel Gomes LOSC Lille 0-3
74' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor Ayyoub Bouaddi LOSC Lille
77' Wissel Sturm Graz Wissel Max Johnston voor Tomi Horvat Sturm Graz
77' Wissel LOSC Lille Wissel Joffrey Negawabloua Bazie voor Edon Zhegrova LOSC Lille
81' Wissel LOSC Lille Wissel Ichem Ferrah voor Angel Gomes LOSC Lille
Video hoogtepunten en samenvatting Sturm Graz - Lille
Opstellingen Sturm Graz - Lille
De opstellingen van Sturm Graz en Lille zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sturm Graz gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Lille zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.