Nabeschouwing Viktoria Pilsen - Servette (0-0) (3-1 na strafschoppen) || UEFA Conference League 2023/2024

Donderdag 14 maart 2024 - 18:45 uur

In de UEFA Conference League 2023/2024 neemt Viktoria Pilsen het donderdag 14 maart 2024 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Servette. De wedstrijd wordt gespeeld in Doosan Aréna in Plzeň.

Via de Viktoria Pilsen - Servette live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Viktoria Pilsen - Servette (0-0) (3-1 na strafschoppen)

Het UEFA Conference League duel tussen Viktoria Pilsen en Servette is onder leiding van scheidsrechter William Collum geëindigd in een overwinning voor Viktoria Pilsen. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 0-0 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Viktoria Pilsen het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 3-1 gewonnen werd.

Het was lang wachten op het eerste doelpunt, want in de reguliere speeltijd konden beide ploegen niet tot scoren komen. Hier bleek uiteindelijk een verlenging voor nodig te zijn.

Qua balbezit waren Viktoria Pilsen en Servette gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Servette kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

LIVE Viktoria Pilsen - Servette 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Viktoria Pilsen - Servette teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor Jan Kopic Viktoria Plzeň
45' Gele kaart Servette Gele kaart voor Enzo Crivelli Servette
61' Wissel Viktoria Plzeň Wissel Matěj Vydra voor Ibrahim Traoré Viktoria Plzeň
68' Gele kaart Servette Gele kaart voor Bradley Mazikou Servette
70' Wissel Servette Wissel Jérémy Guillemenot voor Enzo Crivelli Servette
81' Wissel Servette Wissel Alexis Antunes voor Bendegúz Bolla Servette
82' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor Lukas Cerv Viktoria Plzeň
83' Wissel Viktoria Plzeň Wissel Jhon Mosquera voor Jan Kopic Viktoria Plzeň
94' Gele kaart Servette Gele kaart voor Steve Rouiller Servette
105' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor Vaclav Jemelka  Viktoria Plzeň
105' Wissel Servette Wissel Théo Magnin voor Dereck Kutesa Servette
105' Wissel Servette Wissel Samba Diba voor Timothé Cognat Servette
108' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor Sampson Dweh Viktoria Plzeň
114' Gele kaart Servette Gele kaart voor Samba Diba Servette
116' Wissel Viktoria Plzeň Wissel Lukáš Hejda voor Lukas Cerv Viktoria Plzeň
119' Wissel Servette Wissel Anthony Baron voor Bradley Mazikou Servette
120' Gele kaart Servette Gele kaart voor Anthony Baron Servette
1' Penalty gemist in shootout Servette Penalty gemist in shootout Miroslav Stevanovic  Servette 0-0
2' Penalty gescoord in shootout Viktoria Plzeň Penalty gescoord in shootout Tomas Chory Viktoria Plzeň 1-0
3' Penalty gescoord in shootout Servette Penalty gescoord in shootout Jérémy Guillemenot Servette 1-1
4' Penalty gescoord in shootout Viktoria Plzeň Penalty gescoord in shootout Jhon Mosquera Viktoria Plzeň 2-1
5' Penalty gemist in shootout Servette Penalty gemist in shootout Yoan Severin Servette 2-1
6' Penalty gescoord in shootout Viktoria Plzeň Penalty gescoord in shootout Pavel Šulc Viktoria Plzeň 3-1
7' Penalty gemist in shootout Servette Penalty gemist in shootout Keigo Tsunemoto Servette 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Viktoria Pilsen - Servette
Opstellingen Viktoria Pilsen - Servette
De opstellingen van Viktoria Pilsen en Servette zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Viktoria Pilsen gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Servette zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.