Nabeschouwing Zorya - Breidablik (4-0) || UEFA Conference League 2023/2024

Donderdag 14 december 2023 - 21:00 uur

In de UEFA Conference League 2023/2024 neemt Zorya het donderdag 14 december 2023 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Breidablik. De wedstrijd wordt gespeeld in Slavutych-Arena in Zaporozh'ye.

Via de Zorya - Breidablik live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zorya - Breidablik (4-0)

Het UEFA Conference League duel tussen Zorya en Breidablik is onder leiding van scheidsrechter Tomáš Klíma geëindigd in een 4-0 overwinning voor Zorya. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Zorya kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van Eduardo Guerrero. Een ongelukkig eigen doelpunt van Damir Muminovic zorgde ervoor dat Zorya op 2-0 kwam te staan in de 11e minuut. In de 19e minuut volgde een derde treffer van Zorya, waarmee Petar Mićin zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Zorya in de 76e minuut, nadat Ihor Horbach de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Zorya.

LIVE Zorya - Breidablik 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zorya - Breidablik teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Zorya Doelpunt Eduardo Guerrero met assist van Anton Bol Zorya 1-0
7' Gele kaart Zorya Gele kaart voor Anton Bol Zorya
11' Eigen doelpunt Zorya Eigen doelpunt Damir Muminovic Vyacheslav Churko Zorya 2-0
17' Gele kaart Zorya Gele kaart voor Arsenii Batahov Zorya
19' Doelpunt Zorya Doelpunt Petar Mićin met assist van Dmytro Myshnov Zorya 3-0
46' Wissel Breidablik Wissel Kristófer Kristinsson voor Andri Rafn Yeoman Breidablik
52' Gele kaart Zorya Gele kaart voor Denys Antyukh Zorya
65' Gele kaart Zorya Gele kaart voor Vyacheslav Churko Zorya
65' Gele kaart Breidablik Gele kaart voor Viktor Örn Margeirsson Breidablik
68' Wissel Zorya Wissel Kodjo Aziangbe voor Dmytro Myshnov Zorya
68' Wissel Zorya Wissel Denys Nagnoynyi voor Petar Mićin Zorya
74' Gele kaart Breidablik Gele kaart voor Kristófer Kristinsson Breidablik
76' Doelpunt Zorya Doelpunt Ihor Horbach met assist van Arsenii Batahov Zorya 4-0
76' Gele kaart Breidablik Gele kaart voor Damir Muminovic Breidablik
82' Wissel Zorya Wissel Danyil Alefirenko voor Anton Bol Zorya
82' Wissel Breidablik Wissel Arnór Sveinn Adalsteinsson voor Alexander Helgi Sigurdarson Breidablik
82' Wissel Zorya Wissel Vladyslav Bugai voor Denys Antyukh Zorya
83' Wissel Breidablik Wissel Ágúst Hlynsson voor Viktor Karl Einarsson Breidablik
83' Gele kaart Zorya Gele kaart voor Anderson Jordan Zorya
87' Wissel Breidablik Wissel Oliver Sigurjónsson voor Anton Logi Lúdvíksson Breidablik
87' Wissel Breidablik Wissel Eythór Aron Wöhler voor Kristinn Steindórsson Breidablik
91' Wissel Zorya Wissel Anton Zhylkin voor Oleksandr Saputin Zorya
Video hoogtepunten en samenvatting Zorya - Breidablik
Opstellingen Zorya - Breidablik
De opstellingen van Zorya en Breidablik zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Zorya gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Breidablik zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Zorya - Breidablik

Zorya en Breidablik spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tomáš Klíma en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Zorya en Breidablik in de UEFA Conference League vond plaats op 5 oktober 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Zorya. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Zorya favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Breidablik slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Zorya 1
Winst Breidablik 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Zorya op een 3e positie staat, terwijl we Breidablik terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is sneeuw.