Nabeschouwing Žalgiris - KÍ (1-1) || Europa League

Donderdag 19 juli 2018 - 19:00 uur

In de Europa League neemt Žalgiris het donderdag 19 juli 2018 om 19:00 uur in eigen huis op tegen . De wedstrijd wordt gespeeld in Vilniaus LFF stadionas in Vilnius.

Via de Žalgiris - KÍ live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Žalgiris - KÍ (1-1)

In de Europa League heeft de wedstrijd tussen Žalgiris en geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door L. Antal, waarmee Žalgiris met 1-0 de leiding nam. KÍ kwam na 66 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van R. Møller-Iversen, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Žalgiris - KÍ
Goals
1
1
Balbezit
57%
43%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
11
6
Schoten op doel
4
3
Aanvallen
122
92
Gevaarlijke aanvallen
58
53
Corners
5
2
Wissels
3
2
LIVE Žalgiris - KÍ 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Žalgiris - KÍ teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
6' Doelpunt Žalgiris Doelpunt L. Antal met assist van R. Baravykas Žalgiris 1-0
36' Wissel Žalgiris Wissel S. Nyuiadzi voor L. Antal Žalgiris
46' Wissel Žalgiris Wissel V. Filipov voor Marquinhos Žalgiris
66' Doelpunt KÍ Doelpunt R. Møller-Iversen 1-1
66' Wissel Žalgiris Wissel L. Ogana voor J. Manzorro Žalgiris
75' Wissel KÍ Wissel J. Bjartalíð voor B. Došljak
90' Gele kaart KÍ Gele kaart voor J. Andreasen
92' Gele kaart Žalgiris Gele kaart voor Žalgiris
92' Gele kaart KÍ Gele kaart voor J. Danielsen
92' Wissel KÍ Wissel Ó. Poulsen voor Í. Simonsen
Opstellingen Žalgiris - KÍ
De opstellingen van Žalgiris en KÍ zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Žalgiris gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en KÍ zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Formatie 3-5-2
Coach Mikkjal Kjartansson Thomassen
Voorbeschouwing Žalgiris - KÍ

Žalgiris en spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Milovan Milačić en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Žalgiris en KÍ elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Žalgiris 0
Winst KÍ 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Žalgiris - KÍ Opstelling Žalgiris Opstelling KÍ Live Žalgiris - KÍ Live Žalgiris - KÍ kijken Žalgiris - KÍ kijken Live Žalgiris - KÍ stream Žalgiris - KÍ Fox Sports Nabeschouwing Žalgiris - KÍ Uitslag Žalgiris - KÍ Statistieken Žalgiris - KÍ Europa League 2018/2019 Žalgiris - KÍ wedden Žalgiris - KÍ gokken Žalgiris - KÍ Unibet