Nabeschouwing Žalgiris - Sevilla (0-5) || Europa League 2018/2019

Donderdag 16 augustus 2018 - 19:00 uur

In de Europa League 2018/2019 neemt Žalgiris het donderdag 16 augustus 2018 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Sevilla. De wedstrijd wordt gespeeld in Vilniaus LFF stadionas in Vilnius.

Via de Žalgiris - Sevilla live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Žalgiris - Sevilla (0-5)

Het Europa League duel tussen Žalgiris en Sevilla is onder leiding van scheidsrechter Enea Jorgji geëindigd in een 0-5 overwinning voor Sevilla. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door Nolito, waarmee Sevilla met 0-1 de leiding nam. Sevilla vergrootte in de 7e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Pablo Sarabia op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 44e minuut volgde een derde treffer van Sevilla, waarmee Pablo Sarabia zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Sevilla geen gas terug, waardoor in de 80e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van Guilherme Arana. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Sevilla. Deze werd gescoord door Nolito in de 83e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Enea Jorgji en eindigde de wedstrijd dus met een 0-5 stand in het voordeel van Sevilla.

LIVE Žalgiris - Sevilla 0-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Žalgiris - Sevilla teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Sevilla Doelpunt Nolito met assist van Pablo Sarabia Sevilla 0-1
7' Doelpunt Sevilla Doelpunt Pablo Sarabia met assist van Aleix Vidal Sevilla 0-2
44' Doelpunt Sevilla Doelpunt Pablo Sarabia met assist van W. Ben Yedder Sevilla 0-3
46' Wissel Žalgiris Wissel S. Nyuiadzi voor S. Mikoliūnas Žalgiris
46' Wissel Sevilla Wissel L. Muriel voor Pablo Sarabia Sevilla
46' Wissel Sevilla Wissel Guilherme Arana voor Sergio Escudero Sevilla
53' Wissel Žalgiris Wissel D. Šimkus voor J. Manzorro Žalgiris
55' Wissel Sevilla Wissel Juan Berrocal voor É. Banega Sevilla
65' Wissel Žalgiris Wissel T. Malec voor L. Ogana Žalgiris
75' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Guilherme Arana Sevilla
80' Doelpunt Sevilla Doelpunt Guilherme Arana met assist van Nolito Sevilla 0-4
83' Doelpunt Sevilla Doelpunt Nolito met assist van I. Amadou Sevilla 0-5
Video hoogtepunten en samenvatting Žalgiris - Sevilla
Opstellingen Žalgiris - Sevilla
De opstellingen van Žalgiris en Sevilla zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Žalgiris gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Sevilla zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Žalgiris - Sevilla

Žalgiris en Sevilla spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Enea Jorgji en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Žalgiris en Sevilla in de Europa League vond plaats op 9 augustus 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sevilla. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Sevilla favoriet. 1 keer wist de ploeg van Žalgiris te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Žalgiris. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.