Nabeschouwing Birkirkara - KÍ (1-1) || Europa League

Donderdag 28 juni 2018 - 19:00 uur

In de Europa League neemt Birkirkara het donderdag 28 juni 2018 om 19:00 uur in eigen huis op tegen . De wedstrijd wordt gespeeld in MFA Centenary Stadium in Ta'Qali.

Via de Birkirkara - KÍ live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Birkirkara - KÍ (1-1)

In de Europa League heeft de wedstrijd tussen Birkirkara en geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 72e minuut door M. Mifsud, waarmee Birkirkara met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat KÍ het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 88e minuut was het namelijk D. Pavlović die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Birkirkara - KÍ
Goals
1
1
LIVE Birkirkara - KÍ 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Birkirkara - KÍ teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
45' Gele kaart Birkirkara Gele kaart voor E. Herrera Birkirkara
56' Gele kaart KÍ Gele kaart voor J. Danielsen
71' Wissel KÍ Wissel S. Olsen voor M. Dušak
72' Doelpunt Birkirkara Doelpunt M. Mifsud Birkirkara 1-0
82' Wissel Birkirkara Wissel S. Milošković voor Marcelinho Birkirkara
82' Wissel KÍ Wissel R. Møller-Iversen voor J. Bjartalíð
88' Wissel KÍ Wissel M. Á Bergi voor Ó. Niclasen
88' Doelpunt KÍ Doelpunt D. Pavlović 1-1
Opstellingen Birkirkara - KÍ

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Birkirkara - KÍ

Birkirkara en spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Besfort Kasumi en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Birkirkara en KÍ elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Birkirkara 0
Winst KÍ 0
Gelijkspel 0
Totaal
Tags
Birkirkara - KÍ Opstelling Birkirkara Opstelling KÍ Live Birkirkara - KÍ Live Birkirkara - KÍ kijken Birkirkara - KÍ kijken Live Birkirkara - KÍ stream Birkirkara - KÍ Fox Sports Nabeschouwing Birkirkara - KÍ Uitslag Birkirkara - KÍ Statistieken Birkirkara - KÍ Europa League 2018/2019 Birkirkara - KÍ wedden Birkirkara - KÍ gokken Birkirkara - KÍ Unibet